Cheat: zo verdien je oneindig veel munten met je Pokémon Go Gym

Eén van de meest frustrerende dingen in spelletjes is als je niet genoeg goud of munten hebt en verder niks kunt behalve wachten. Gelukkig zijn er altijd manieren om de frustrerende algoritmes voor de gek te houden en alsnog je buit binnen te kunnen halen. Met de methode die we hier uitleggen heb je de mogelijkheid om zoveel munten als je maar wilt te verdienen met je Pokémon Go Gym. Je moet wel bereid zijn om wat werk te verrichten en in de instellingen van je telefoon telkens de tijdzone te veranderen.

Een spel van inloggen en uitloggen

Het eerste dat er moet gebeuren is het plaatsen van minstens één Pokémon in de Gym als verdediger. Het mogen er natuurlijk ook meer zijn. Laat je Pokémon vervolgens lekker in de Gym en log uit met je account.  Vervolgens log je weer in, maar met een account van één van de andere drie teams in het spel. Eenmaal ingelogt gooi je de eerste Pokémon uit de gym en log je weer uit.

Pokémon Go Gym

Munten limiet reset bij veranderen tijdzone

Nadat de verdedigende Pokémon is aangepakt log je weer in met het account waarmee je de Pokémon in de Gym hebt geplaatst. Omdat je Pokémon heeft gestreden heb je nu munten verdiend. Normaal gesproken is het nu klaar en krijg je alleen deze munten. Maar er blijkt gelukkig iets vreemds te gebeuren wanneer je je opeens in een andere tijdzone zou bevinden.

Sluit nadat je de munten hebt geïncasseerd het spel weer en verander je tijdzone in de instellingen van je smartphone. Zorg ervoor dat het spel echt helemaal is afgesloten. Wanneer je het spel weer opent staan er wonder boven wonder weer munten voor je klaar. Doe dit zo vaak als je wilt en verzamel zo ongelimiteerd veel munten.

Pokémon Go munten

Pas op voor Niantic!

Hoewel het natuurlijk geweldig is dat je met deze truc zoveel munten kunt vergaren, vinden spelletjesmakers het wat minder fijn als er wordt vals gespeeld. Het is dus niet zonder risico wanneer je deze methode toepast en er bestaat een kans dat je account wordt geblokkeerd.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters