Hierom moet je nooit Pidgeys wegdoen in Pokémon Go

Het is erg belangrijk om in Pokémon Go Pidgeys, Ratta’s, Caterpies, en Weedles te verzamelen. Je moet deze Pokémons dus ook niet omzetten in Candy. Waarom niet, leggen we uit in dit artikel.

Spelintroductie

Voordat we je dit tip over Pokémon Go Pidgeys uitleggen, kunnen een aantal mensen wat verheldering over Pokémon Go gebruiken. Pokémon Go is een spel gebaseerd op het vangen van Pokémons in Augmented Reality. De game is ontwikkeld door Niantic Labs, en is zo een grote hit dat Nintendo’s beursaandelen aandelen met 25% omhoog schoten. Alhoewel het spel alleen officieel gelanceerd is in Australië, Nieuw-Zeeland en Amerika wordt het al over de hele wereld gespeeld. Hoe jij Pokémon Go kunt krijgen, lees je later in dit artikel. Door de populariteit van de applicatie zijn de gameservers continu overbelast.

Gemakkelijk verzamelen

In Pokémon Go Pidgeys en andere veel voorkomende Pokémons verzamelen is niet moeilijk. Het is dus ook verleidelijk om al deze Pokémons om te zetten in candy, zodat je later andere Pokémon GoPokémons kunt laten evolueren. Toch kunnen deze Pokémons erg handig zijn om snel in level te stijgen. Om te evolueren hebben de Pidgey, Caterpie en Weedle allemaal 12 candies nodig. De Rattata heeft er iets meer nodig, namelijk 25. Veel andere Pokémons hebben meer dan 50 snoepjes nodig om te evolueren.

Maar waarom zou je nou deze Pokémons willen laten evolueren? Iedere keer als je een Pokémon laat evolueren krijg je 500XP. Door meer XP’s te verzamelen, kun je vervolgens wisselen van level. Wanneer je snel erg veel wilt stijgen in level, kun je het beste wachten tot je een Lucky Egg vindt. Met dit ei krijg je dubbel zo veel XP’s voor de komende dertig minuten. Met 5 Pokémons en een Lucky Egg kun je dus gemakkelijk duizenden XP’s vergaren en stijgen in level.

Hoe start ik met Pokémon Go

Voordat je Pokémon Go kunt spelen, moet je natuurlijk eerst de applicatie downloaden. Hoe je deze app moet downloaden lees je hier. Vervolgens maak je een Pokémon Go-account aan, of gebruik je een bestaand Google-account. Hierna ben je klaar om te spelen, houd er wel rekening mee dat Pokémon Go nogal zwaar is voor je telefoonaccu, waardoor het handig kan zijn een accupack mee te dragen.

Eenmaal bezig

Nu je eenmaal bezig kunt met het spelen van het spel zijn er nog een hoop tips en tricks om je opweg te helpen. Zo kunnen we je bijvoorbeeld vertellen waar je zeldzame Pokémons vindt, en hoe Pokéstops werken. Ook hierover hebben we een artikel waarin alles wordt uitgelegd.

Bron: businessinsider.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. GaijinYoung -

    Waarom vind ik geen pokemon op mijn tablet. Ik vind ze alleen als ik incence gebruik.
    Kan ik ook pokemond vangen zonder die incence?

  2. Priscilla -

    Ik heb het spel ook. Alleen ik krijg niet de “echte” buitenwereld te zien alleen maar een soort plattegrond. Hoe kan dit veranderd worden?

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Pokemon Go wedstrijd

Pokémon Go fotografie-wedstrijd van start: win mooie prijzen lees verder

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters