Pokémon Go: zo start je de game met Pikachu

Wil je Pokémon Go liever starten met Pikachu in plaats van Charmander, Squirtle of Bulbasaur? Met behulp van een aantal simpele stappen kan dat!

Pokémon Go

We hoeven je niet meer te vertellen hoe groot succes Pokémon Go is. Publieke gebouwen moeten fans weren die een exemplaar willen vangen dat toevallig binnen het gebouw verscholen zit, gamers gaan met miljoenen tegelijkertijd op jacht en het internet kan maar niet over het spel ophouden: het moge duidelijk zijn dat Nintendo en Niantic Labs een hit in handen hebben.

Pikachu

Het lijkt erop dat de game vrij simpel in elkaar steekt, al zijn er ook wat dingetjes die je misschien niet meteen door hebt, zoals we eerder al in ons tips & tricks artikel aan je uitlegden. Gisteren bleek dat Niantic Labs een klassieke traditie van Nintendo voort heeft gezet: er zit een trucje verborgen in de game waarmee je met Pikachu kunt beginnen in plaats van Squirtle, Bulbasaur of Charmander. Je zult er echter wel een stukje voor moeten lopen. We leggen je precies uit hoe het in zijn werk gaat.

Zo gaat het in zijn werk

Start een nieuw account en pas je poppetje naar je eigen smaak aan. Na de introductie voltooid te hebben presenteert de professor drie Pokémon aan je, de standaard keuze uit de originele Pokémon game: Bulbasaur, Squirtle of Charmander. Er is ook een vierde keuze, namelijk Pikachu, maar daarvoor zul je wel iets meer moeite moeten doen. Loop van de standaard Pokémon weg. Als je ver genoeg van de drie starter-Pokémon weg loopt zullen ze verdwijnen en begint je smartphone te trillen.

De eerste paar keren zullen de drie starter-Pokémon dan gewoon weer opnieuw in je beeld verschijnen, maar na een aantal ontsnappingspogingen zal Pikachu opeens in beeld verschijnen, de koddige en gele Pokémon die iedereen kent. Helaas is er niet een vast aantal pogingen dat je zult moeten doen, maar meestal komt het op ongeveer vier keer neer. Vervolgens kun je de Pokémon vangen, en voilá: Pikachu is je starter!

Pikachu

Al begonnen?

Maak je geen zorgen als je al een actief account hebt en je niet opnieuw wil beginnen, want alle Pokémon zijn ook gewoon in het wild te vangen, inclusief Pikachu. Heb je de augmented reality game nog niet geprobeerd? Check dan ons artikel dat je uitlegt hoe je het spel kunt installeren, of lees over de toekomstplannen van Niantic Labs.

Bron: Reddit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Mini -

    Als ik weg loop van de 3 dan krijg ik na 3x ofzo wel een 4e rondje waar een pokemon zou moeten zitten maar kan er niet op klikken en zie dus geen pikachu de andere zijn wel in beeld … help! Haha

  2. sem -

    De link voor het spel doet het nog steeds niet krijg alleen wolkje en dan houd het op weten jullie al wanneer de link het wel weer doet??

Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Wkaeout

Wakeout motiveert je elke ochtend voor een workout in bed lees verder

Google Maps klaar voor Android O

Update maakt Google Maps klaar voor Android O lees verder

Moltres Legendary Pokémon

Zo vang je de legendarische Moltres in Pokémon Go lees verder

Pokémon Go ei

Pokémon Go: Niantic past aan welke Pokémon je uit eieren krijgt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters