Op deze kaart zie je meteen waar een Pokémon Go Raid is

Sinds kort kunnen er bij de Pokémon Go Gyms ook Raids voorkomen, waarbij een krachtige Pokémon de Gym overneemt. Spelers vanaf level 20 kunnen kunnen samenwerken om deze Baas Pokémon te bestrijden. Maar dan moet je eerst wel weten waar er überhaupt een Raid is. De site GymHuntr is speciaal hiervoor geupdate en laat je op een kaart precies zijn waar je moet zijn om de strijd aan te gaan.

Scan de omgeving voor Raids

Wanneer je je strijdlustig voelt ga je simpelweg naar de GymHuntr site en vul je het adres of de postcode in van waar je bent. Nadat je locatie is geladen gebruik je de “Scan Location” optie om de omgeving te scannen voor Raids. De site zoekt hierop alle raids die bij je in de buurt zijn en toont de Gym iconen op de kaart. Je moet je overigens wel eerst bedenken hoe laat het is voordat je op zoek gaat naar een Raid. Ze komen namelijk alleen voor tussen 9 uur ’s ochtends en 9 uur ’s avonds. Dus als je geen enkele Raid vindt hoeft het niet perse te betekenen dat de site het niet doet.

Pokémon Go GymHuntr

Raid kaart toont huidige en aankomende Raids

Na het scannen zie je op de kaart zowel Raids die al bezig zijn als Raids die nog moeten beginnen. De Raids die nog gaan starten hebben een roze aftellende timer. Deze geeft aan over hoeveel tijd je kunt beginnen met het gevecht. Raids met een oranje timer tellen af naar het moment dat de Raid is afgelopen. Naast de gekleurde timers hebben de Gym iconen zelf ook een kleurtje. Deze kleur heeft te maken met welk team op het moment de macht heeft over de Gym.

Pokémon go Raid kaart GymHuntr

Behalve de toevoeging van de Raids is er behoorlijk wat veranderd aan de Gyms na de nieuwe update. Dit is wat wat je moet weten over hoe de nieuwe Gyms werken.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters