Pokémon Go: Zo ruil je Pokémons met de professor

In Pokémon Go kun je Pokémons verzamelen, maar als je wilt kun je deze ook wisselen met de professor in ruil voor candy en stardust.

Wie is de professor

Pokémon Go professor Net zoals in vorige Pokémon-games heb je in Pokémon Go een professor die onderzoekt doet naar Pokémons. Hij is tevens de persoon die je in het begin rondleidt, en je bijvoorbeeld meer informatie geeft over gyms. Om de professor een beetje te helpen met zijn onderzoek naar Pokémons kun jij je gevangen Pokémons naar hem opsturen. In ruil krijg jij dan een aantal handige items.

Pokémons inwisselen

Hoewel het misschien niet zo logisch klinkt, is het inwisselen van Pokémons toch een makkelijke manier om je Pokémons sterker te maken. Wanneer je een Pokémon opstuurt naar de professor zal je er stardust en candy voor krijgen. Deze twee items kun je dan weer gebruiken op je andere Pokémon(s), van dezelfde soort, om ze sterker te maken.

Hoe stuur je ze op

Het opsturen van je Pokémons naar de professor is helemaal niet moeilijk. Al wat je hoeft te doen is naar je Pokémons gaan, op de Pokémon die je wilt opsturen drukken en dan naar beneden vegen tot je “Transfer” ziet staan. Vervolgens moet je op deze knop drukken, en dan is het al gebeurt. Je Pokémon is opgestuurd naar de professor en jij hebt er candy en stardust voor in ruil gekregen.

Vangen is beter

Zo vang en verzamel je Pokémons in Pokémon GoHoewel het opsturen van een Pokémon een makkelijke manier is om candy en stardust te verzamelen, is het toch niet de beste manier. Je kunt veel beter dezelfde Pokémon telkens opnieuw vangen om zo candy en stardust te verzamelen. Eenmaal je genoeg Pokémons hebt gevangen, en dus ook genoeg stardust en candy voor een bepaalde soort Pokémons hebt verzameld, kun je je Pokémons laten evolueren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. john -

    ik heb per ongeluk mijn lapras verkocht aan de professor terwijl mijn telefoon niet op zijn blokkering stond ofzo .. mijn vraag is kun je die nou op 1 of andere manier terug kopen krijgen ?

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

iPhone X swipe

iPhone X op het oog? Leer alvast deze 13 gebaren lees verder

iOS 11 batterij wifi bluetooth

iOS 11 zorgt voor klachten over de accuduur, zo fix je het lees verder

Pokémon Go Halloween

Deze vijf nieuwe Pokémon zijn nu in Pokémon Go te vangen! lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters