Pokémon Go: Zo ruil je Pokémons met de professor

In Pokémon Go kun je Pokémons verzamelen, maar als je wilt kun je deze ook wisselen met de professor in ruil voor candy en stardust.

Wie is de professor

Pokémon Go professor Net zoals in vorige Pokémon-games heb je in Pokémon Go een professor die onderzoekt doet naar Pokémons. Hij is tevens de persoon die je in het begin rondleidt, en je bijvoorbeeld meer informatie geeft over gyms. Om de professor een beetje te helpen met zijn onderzoek naar Pokémons kun jij je gevangen Pokémons naar hem opsturen. In ruil krijg jij dan een aantal handige items.

Pokémons inwisselen

Hoewel het misschien niet zo logisch klinkt, is het inwisselen van Pokémons toch een makkelijke manier om je Pokémons sterker te maken. Wanneer je een Pokémon opstuurt naar de professor zal je er stardust en candy voor krijgen. Deze twee items kun je dan weer gebruiken op je andere Pokémon(s), van dezelfde soort, om ze sterker te maken.

Hoe stuur je ze op

Het opsturen van je Pokémons naar de professor is helemaal niet moeilijk. Al wat je hoeft te doen is naar je Pokémons gaan, op de Pokémon die je wilt opsturen drukken en dan naar beneden vegen tot je “Transfer” ziet staan. Vervolgens moet je op deze knop drukken, en dan is het al gebeurt. Je Pokémon is opgestuurd naar de professor en jij hebt er candy en stardust voor in ruil gekregen.

Vangen is beter

Zo vang en verzamel je Pokémons in Pokémon GoHoewel het opsturen van een Pokémon een makkelijke manier is om candy en stardust te verzamelen, is het toch niet de beste manier. Je kunt veel beter dezelfde Pokémon telkens opnieuw vangen om zo candy en stardust te verzamelen. Eenmaal je genoeg Pokémons hebt gevangen, en dus ook genoeg stardust en candy voor een bepaalde soort Pokémons hebt verzameld, kun je je Pokémons laten evolueren.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters