Pokémon Go: Zo lok je Pokémons naar je smartphone

In Pokémons Go zijn er verschillende methoden om Pokémons aan te trekken. Pokémons lokken kun je doen door middel van twee voorwerpen, hierover lees je meer in dit artikel.

Wat en waarom?

Pokémon Go is een spel waarin je Pokémons kunt vangen, toch doe je dit op een andere manier dan veel mensen verwachten. In het spel is het belangrijk dat je buiten rondjes loopt, waardoor je speler via GPS in de game meeloopt. Wanneer je buiten rondjes loopt, kom je Pokémons tegen, deze kun je vervolgens vangen in een Pokébal. Pokémons lokken is voor veel spelers toch erg aantrekkelijk, aangezien je op deze manier minder in beweging hoeft te zijn. Je kunt dan sneller naar Gyms om te battlen.

Hiermee kun je Pokémons lokken

Zoals al verteld zijn er twee manieren om Pokémons te lokken. De eerste manier is een zogeheten Lure Module: deze plaats je op een Pokéstop en is vervolgens zichtbaar voor alle trainers. Incense is een persoonlijke manier om Pokémons aan te trekken. Wanneer je Incense gebruikt trek je voor 30 minuten lang Pokémons aan. De beide voorwerpen kun je vinden in de app onder het kopje ‘Items’ in het hoofdmenu. Wanneer ze hier niet staan, kun je ze aanschaffen in de ‘shop’ of verkrijgen wanneer je stijgt in level.

Lure Module

De Lure Module kun je gebruiken als Pokémon Trainer en is zichtbaar voor trainers in de nabijheid. Je herkent een Lure Module aan zijn uiterlijk; je ziet wit met roze vierkantjes dwarrelen rondom een Pokéstop. Een voordeel van de Lure Module is dat je niet rond hoeft te lopen of Pokémons tegen te komen. Naast Pokémons lokken, zorgt een Lure Module ervoor dat je andere Pokémon Go spelers tegenkomt. Dit kan natuurlijk ook leuk zijn. Veel spelers melden dat ze vaker zeldzame Pokémons zien wanneer ze een Lure Module gebruiken. Het aanschaffen van een Lure Module kost 100 Pokécoins – één Pokécoin is ongeveer 1 cent.

Incense

Wanneer je Incense gebruikt, trek je 30 minuten lang Pokémons aan. Andere spelers merken geen verschil wanneer jij Incense activeert. Na de activatie kun je rondjes lopen, en komen de Pokémons op jou af. Wanneer je begint met Pokémon Go krijg je 2x Incense. Als je meer Incense nodig hebt, kun je dit kopen in de Shop voor 80 Pokécoins. Wanneer je verder vordert in het spel krijg je soms ook Incense.

Beschikbaarheid

Pokémon Go is momenteel nog niet officieel beschikbaar in Nederland en België. Toch kun je het spel al wel downloaden en spelen. Hoe je dit moet doen, kun je lezen in het onderstaande artikel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

YouTube Go

Youtube Go nu beschikbaar: offline video’s kijken, minder data verbruiken lees verder

The Last Jedi: vijf mobiele Star Wars games die je moet checken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters