Powerbank Go!

Door een powerbank te gebruiken kan je een stuk langer doen met je apparatuur. Batterijduur op je smartphone is nooit echt geweldig geweest. Meestal moet je de smartphone halverwege de dag opladen of als je een minder actieve gebruiker bent elke nacht. Door de komst van Pokémon wordt je batterij duur helemaal nihil.

Powerbank

PowerBankWat is een powerbank? Een powerbank is een mobiele oplader die je van te voren kan opladen om hiermee later je apparatuur op te laden. Hoe meer mAh oftewel capaciteit je powerbank heeft, des te langer deze meegaat. Dus als je powerbank 5600 mAh heeft moet hij iedere smartphone minimaal twee keer en maximaal 4 keer kunnen opladen. Ga voor 3,000mAh als je even een boost nodig hebt om die Dragonair te vangen. Ga je de hele dag met je vrienden door moerassen en over duinen klimmen dan is iets boven de 6.000mAh geschikter. De 6.000mAh versie is ook erg geschikt voor tablets als deze tevens een uitgang heeft van 2.1amp of hoger. Wil je echt hardcore gaan en je vrienden laten profiteren van je powerbank dan moet je voor een 10.000mAh versie of hoger gaan. Met de 10.000mAh versie kan je zelfs je laptop opladen. Ook zit er nog verschil tussen Android en iOS gebruikers. Let er goed op dat je of een powerbank neemt waar je je eigen kabel in stopt. Of goed kijkt naar de aansluiting die er bij zit. Powerbanken verliezen altijd een beetje van hun energie aan het opladen van een apparaat. Meestal wordt 80% van de capaciteit gebruikt.

5 de Mophie Juice Pack

SGS7Edge hoesje
De Mophie

Nummer 5 in deze reeks is niet echt een powerbank maar een hoesje van Mophie Juice Pack dat precies genoeg “juice” heeft voor jouw smartphone. Als je een Samsung Galaxy S7 Edge hebt, dan zit er 3,300mAh in het hoesje. Heb je een Samsung Galaxy S7 dan zit er 2.950mAh in het hoesje.

 

 

4 De Techlink Recharge 5000

De techlink Recharge
De Techlink Recharge

Nummer 4 is de Techlink Recharge 5000 Ultrathin+ want met 5,000mAh kom je de dag wel door. Er is een versie met een micro USB en een met een lightning kabel. De Ultrathin+ heet niet voor niets zo. Met een dikte van 9 millimeter is hij erg dun en zal makkelijk in je broekzak op handtas passen. Vindt je 5.000mAh teveel dan hebben ze ook een versie van 3.000mAh. verkrijgbaar in de kleuren: Gold/White, Silver/White, Space Gray/Black

 

3 De Zendure A2

Zendure A2
De Zendure A2

Nummer 3 is de Zendure A2 die een capaciteit heeft van 6.700mAh. dit is meer dan genoeg om je smartphone tot wel twee keer op te laden. Hij is compact, niet zwaar en het prijskaartje valt heel erg mee.

 

 

2 De Wakawaka Base 10

Wakawaka
De Wakawaka base

Nummer 2 is de Wakawaka Base 10. De Wakawaka Base 10 is een rugzak met nog een aantal andere accessoires dan alleen een powerbank. Maar laten we beginnen bij de powerbank. Met 10.000mAh zal de powerbank meer dan genoeg zijn om je smartphone en die van drie vrienden op te laden. Heb je toch niet genoeg aan 10.000mAh dan leg je de Solar panel in de zon. De solar panel is een 10 watt zonnepaneel die de powerbank in “no time” weer heeft opgeladen zodat je weer kan gaan jagen op Pokémon. Bij de Wakawaka zitten ook twee LED lampen voor als je in de nacht wilt gaan jagen. Hij is wel een stuk prijziger dan alle andere powerbanken in deze reeks.

 

1 De RAV Power Ace

De RAV Power Ace
De RAV Power Ace

Nummer 1 is een ongelofelijke powerbank. De RAV Power Ace met 22.000mAh aan pure power. Met zoveel power kan je de iPhone 6S tot wel 9 keer opladen. De iPad Mini kan je 3,4 keer opladen voordat de RAVPower leeg is. Elke uitgang van de powerbank heeft 2.4amp tot 5.8amp. Dat is echt belachelijk veel is als je bedenkt dat je maar 1.0amp nodig hebt voor je smartphone. De RAVPower Ace past zich automatisch aan op de snelst mogelijke manier om je smartphone op te laden. Er zitten 3 USB uitgangen in die elk kabeltje aankunnen.

Ben je toch niet zo’n grote jager en vindt je dat je geen powerbank nodig hebt dan is hier toch een tip om je batterijduur te verhogen. Download de app Game Tuner. Game Tuner zorgt ervoor dat je voor elke game die je speelt de resolutie, frame rate en zelfs de textuur kwaliteit kan aanpassen. Je batterijduur kan tot wel 2 keer verhoogd worden met deze app. Helaas iOS gebruikers, de app is alleen beschikbaar voor Android.

Lees hier meer tips over Pokémon Go.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters