Zo speel je de gratis demo van Super Mario Run

Super Mario Run is verkrijgbaar voor veel iOS-apparaten en kost ongeveer tien euro. Heb je even geen geld te besteden aan een game of wil je de game liever eerst proberen voordat je er tien euro aan uit geeft, dan komt de gratis demo goed van pas. In deze tip lees je hoe je de Super Mario Run demo kunt downloaden.

Super Mario Run demo

Super Mario RunHet is je waarschijnlijk niet ontgaan: Super Mario Run is beschikbaar voor de meeste iOS-apparaten en biedt een aantal leuke mogelijkheden in deze app. Als eerst heb je de singeplayer-modus, waar je alsnog internet voor nodig hebt om het te kunnen spelen. Dit zorgt er voor dat de applicatie internet van jouw mobiele data kan gebruiken. Als tweede modus genaamd Toad Rally kun je tegen een vriend of vriendin spelen en moet je zo veel mogelijk punten zien te scoren. Degene met het hoogste aantal punten wint. De muntjes die je daar verzamelt kun je uitgeven bij het derde spelletje: Kingdom Builder. Hierbij kun je je eigen koninkrijk bouwen.

Gratis Demo

Nintendo heeft er voor gekozen om naast de volledige versie ook een demo-versie te maken. Hierbij kun je een aantal elementen spelen van de volledige game. Wil je toch Super Mario Run volledig kunnen spelen, dan zul je toch echt eenmalig tien euro moeten betalen. Het voordeel is dat er geen micro-transacties zitten in de game, waardoor je na tien euro betaald te hebben ongestoord de volledige versie kunt spelen. Om de demo te downloaden moet je naar de App Store van iOS apparaten gaan. Hier kun je de demo-versie vinden en downloaden op jouw toestel. De applicatie kun je downloaden op alle iPhones vanaf de iPhone 4s. In de demo kun je de eerste drie levels van de World Tour modus uitproberen.

Android

Helaas is zowel de demo als de volledige variant op moment van schrijven nog niet aangekondigd voor Android, waardoor gebruikers van onder andere Samsung- en Huawei-apparaten nog even zullen moeten wachten. Naar verwachting zal Nintendo ergens in 2017 de game voor Android uitbrengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Pokémon Go Halloween

Deze vijf nieuwe Pokémon zijn nu in Pokémon Go te vangen! lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters