Super Mario Run: zo installeer je het op iOS

Sinds kort is er een nieuwe Mario game beschikbaar: Super Mario Run. Tot nu toe is de app alleen nog maar voor iOS beschikbaar. Super Mario Run is de allereerste officiële Super Mario game voor op je smartphone. Maar hoe installeer je deze game?

Zo installeer je Super Mario Run op iOS

Installeren van Super Mario Run is alleen nog mogelijk voor iOS. De app is te vinden in de App Store.  Open de App Store, typ in het zoekbalkje ‘Super Mario Run’ en klik op downloaden. Wacht totdat je een melding krijgt, open de app en je bent klaar om de game te spelen.

Android

De app is nog niet uit op Android, maar de verwachtingen zijn dat deze in 2017 uitkomt. Waar je wel rekening mee moet houden is dat de app niet altijd gratis zal blijven. Wil je in meer werelden spelen? Dan moet je een eenmalige prijs betalen. De prijs in Amerika zal de app te koop zijn voor 10 dollar, in Australië voor 15 dollar en in de UK voor 8 pond.

Verschillende game modes

Het spel heeft drie verschillende game modi: World Tour, Toad Rally en Mushroom Kingdom. Je hebt de mogelijkheid om de game alleen te spelen, tegen tegenstanders en daarnaast kun je ook je eigen koninkrijk inrichten. Bij World Tour, de single-player mode, gaat het erom om zoveel mogelijk muntjes te halen binnen een bepaalde tijd en prinses Peach te bevrijden. Bij Toad Rally moet je zoveel mogelijk coole moves maken om te winnen en bij Mushroom Kingdom kun je je munten inwisselen om items te unlocken. Met deze items kun je je eigen koninkrijk inrichten.

In dit filmpje kun je zien hoe de game werkt:

Wat vind jij van de game? Laat het in een reactie weten.

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters