Super Mario Run op Android spelen

Super Mario Run is dan eindelijk te spelen op iOS. Het verslavende spelletje stijgt snel in de ranglijsten van de App Store, maar hoe kun je Super Mario Run op Android spelen?

Super Mario Run

Super Mario RunSuper Mario Run is uitgekomen op iOS. Eigenaren van een iPhone, iPad of iPod Touch kunnen dus met de rode loodgieter door kleurrijke levels navigeren. Nintendo onthulde zijn eerste volledige mobiele spelletje tijdens de presentatie van de iPhone 7. Een aangename verrassing, en ons eerste voorproefje op de verslavende gameplay. Helaas was de timing van de aankondiging een slecht teken voor eigenaren van een Android smartphone of tablet. Al snel werd het namelijk duidelijk dat Super Mario Run eerst exclusief op iOS uit komt.

Super Mario Run op Android

Nintendo heeft gelukkig wel bevestigd dat Super Mario Run naar Android zal komen. De vraag is dan natuurlijk: wanneer? Helaas is dat nog steeds onduidelijk, al zal het zeker niet meer dit jaar gebeuren. Geruchten wijzen op een lancering in februari, maar neem dat nieuws vooral met een flinke korrel zout. Ondertussen duiken er wel al razendsnel allerlei kopieën op in de Play Store. Vaak gaat het om belabberde gameplay, haastig in elkaar geknutselde menuutjes en erbarmelijke graphics. Voorlopig blijft het helaas dus een kwestie van afwachten.

Spelmodi

Super Mario Run bestaat uit drie verschillende spelmodi. In de eerste modus, World Tour, probeer je alle levels te halen. Je hoeft enkel op je scherm te tikken om Mario op het juiste moment te laten springen, de rest gebeurt vanzelf. Dat is echter lastiger want je denkt, want voordat je het weet heb je een zeldzaam muntje of alternatieve route gemist. Je kunt in de gratis demo van Super Mario Run de eerste drie levels uitproberen. Voor de overige werelden zul je €10 moeten betalen. In de tweede modus, Toad Rally, race je tegen andere spelers. Zo kun je hun records verbeteren en indruk maken op de toekijkende Toads! In Kingdom Builder kun je al je verzamelde muntjes inruilen tegen allerlei decoraties en huisjes voor je eigen Kingdom. Met die huisjes kun je vervolgens weer nieuwe personages vrijspelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters