Super Mario Run op Android spelen

Super Mario Run is dan eindelijk te spelen op iOS. Het verslavende spelletje stijgt snel in de ranglijsten van de App Store, maar hoe kun je Super Mario Run op Android spelen?

Super Mario Run

Super Mario RunSuper Mario Run is uitgekomen op iOS. Eigenaren van een iPhone, iPad of iPod Touch kunnen dus met de rode loodgieter door kleurrijke levels navigeren. Nintendo onthulde zijn eerste volledige mobiele spelletje tijdens de presentatie van de iPhone 7. Een aangename verrassing, en ons eerste voorproefje op de verslavende gameplay. Helaas was de timing van de aankondiging een slecht teken voor eigenaren van een Android smartphone of tablet. Al snel werd het namelijk duidelijk dat Super Mario Run eerst exclusief op iOS uit komt.

Super Mario Run op Android

Nintendo heeft gelukkig wel bevestigd dat Super Mario Run naar Android zal komen. De vraag is dan natuurlijk: wanneer? Helaas is dat nog steeds onduidelijk, al zal het zeker niet meer dit jaar gebeuren. Geruchten wijzen op een lancering in februari, maar neem dat nieuws vooral met een flinke korrel zout. Ondertussen duiken er wel al razendsnel allerlei kopieën op in de Play Store. Vaak gaat het om belabberde gameplay, haastig in elkaar geknutselde menuutjes en erbarmelijke graphics. Voorlopig blijft het helaas dus een kwestie van afwachten.

Spelmodi

Super Mario Run bestaat uit drie verschillende spelmodi. In de eerste modus, World Tour, probeer je alle levels te halen. Je hoeft enkel op je scherm te tikken om Mario op het juiste moment te laten springen, de rest gebeurt vanzelf. Dat is echter lastiger want je denkt, want voordat je het weet heb je een zeldzaam muntje of alternatieve route gemist. Je kunt in de gratis demo van Super Mario Run de eerste drie levels uitproberen. Voor de overige werelden zul je €10 moeten betalen. In de tweede modus, Toad Rally, race je tegen andere spelers. Zo kun je hun records verbeteren en indruk maken op de toekijkende Toads! In Kingdom Builder kun je al je verzamelde muntjes inruilen tegen allerlei decoraties en huisjes voor je eigen Kingdom. Met die huisjes kun je vervolgens weer nieuwe personages vrijspelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Pokémon Go Halloween

Deze vijf nieuwe Pokémon zijn nu in Pokémon Go te vangen! lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters