Super Mario Run prijs: zoveel kost het spel

Nintendo komt met zijn eerste volledige mobiele game, Super Mario Run. Helaas is de game alleen nog maar beschikbaar op iOS, de Android versie komt in 2017 uit. Maar wat is de Super Mario Run prijs en wat krijg je daar precies voor?

Super Mario Run prijs

Nintendo wil zijn spelers een premium speel-ervaring bieden, dus zonder vervelende reclames en gameplay-elementen die je forceren om geld te besteden. Daardoor hangt er wel een flink prijskaartje aan Super Mario Run. De game gaat in Amerika 9,99 dollar kosten, in Australië 14,99 dollar en in de UK 7,99 pond. Voor deze prijs kun je alle werelden openen en spelen. In Nederland kost het spelletje €9,99. Daarvoor krijg je dus het complete spel, inclusief toekomstige updates en extra content. Daarnaast is er ook een gratis demo-versie beschikbaar in de App Store, waarmee je de eerste drie levels kunt proberen.

Zo ziet het spel eruit

Super MarioRun is te vergelijken met New Super Mario Bros, alleen met betere graphics. Als je speelt, speel je alleen met Mario. Door op het scherm te klikken springt Mario, maar als je je vinger langer ingedrukt houdt dan springt hij hoger. Er zijn drie verschillende game modi. Een daarvan is de single-player mode waarbij je zoveel mogelijk muntjes moet verzamelen binnen een bepaalde tijd. Deze modus heet World Tour.

De tweede modus heet Toad Rally, waarbij je iemand moet kiezen om tegen te strijden. De bedoeling is om is om zoveel mogelijk indruk te maken op de Toads die de race bekijken. Dit doe je door coole moves te maken. Degene met de hoogste score wint.

De derde modus is Kingdom Builder. Hierbij kun je de Toads en munten die je verzamelt hebt inleveren voor coole items waarmee je je eigen koninkrijk kunt beginnen. Denk hierbij aan bouwelementen, zoals groene pijpen, vlaggen, trappen en boxen.

Heb jij Super Mario Run al gespeeld? Laat het in een reactie weten.


Bron: Cnet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Google Assistant

Concurrentie voor Siri: Google Assistant nog dit jaar naar Nederland lees verder

iPhone crash karakter

Pas op: Indisch karakter doet elke iPhone crashen lees verder

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Zo maak je je Android toestel net zo snel als een iPhone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters