Top 5 beste e-mail apps voor iOS

Het hebben van een goede mail app is zeer belangrijk. In dit artikel zie je wat de top 5 beste e-mail apps voor iOS zijn.

5. Taskbox Boxer Lite

Taskbox Boxer Lite

Net als de alle andere apps in deze lijst met de top 5 beste e-mail apps voor iOS, is Boxer Lite gratis. Qua functionaliteit is deze app een waardige concurrent van de Gmail-app. Je kunt snel bepaalde acties op mails uitvoeren door mailtjes naar links en rechts te vegen. Naast de normale postvak-in heeft deze app ook een map met de to-do e-mails. Hoewel de veeg-acties en de to-do mailbox handig zijn, kan deze app maar één e-mailadres ondersteunen tot je de betaalde versie van 4,99 euro aanschaft.

4. MyMail

MyMail app

MyMail is een erg verzorgde en strak ogende app. Voor alle personen die houden van een app met veel kleuren en animaties, is dit zeker een aanrader. Wisselen tussen mail-accounts gaat snel dankzij de uitschuifbare balk aan de linkerzijde van de app. Het snelle gevoel wordt bij de rest van MyMail alleen maar minder. Het archiveren van mailtjes kost bijvoorbeeld één extra stap extra dan bij de Gmail0app. Wanneer je een e-mail met foto’s opent moet je langer wachten dan bij vergelijkbare apps.

3. Google Gmail

Google Gmail

Gmail is een simpele en netjes uitziende e-mail app. Het beheren van meerde accounts is erg makkelijk. De app is duidelijk qua lay-out, maar werkt niet overbodig simpel. Hoewel de Gmail-app niet snel vast loopt, zijn de prestaties niet erg goed. De app voelt altijd iets langzamer aan dan andere apps.

2. Dropbox Mailbox

Dropbox Mailbox

Mailbox is het bewijs dat apps niet veel animaties en kleuren nodig hebben om er verzorgd uit te zien. De app oogt simpel maar werkt snel en is makkelijk te begrijpen. Net als in veel andere mail apps kun je je e-mails eenvoudig verdelen in verschillende mappen. Voor veel mensen zal dit zeker een erg goede e-mail app zijn. Voor professionals die in staat willen zijn de kleinste details in hun mail-app te veranderen gaan we naar nummer 1 van de top 5 beste e-mail apps voor iOS.

1. Microsoft Outlook

Microsoft Outlook

Outlook is de terechte nummer 1 van de top 5 beste e-mail apps voor iOS. De app geeft de gebruiker de mogelijkheid om zelf de veeg-functies in te stellen. Je kunt dus zelf kiezen welke acties de app uitvoert als je een e-mail naar links of naar rechts veegt.

Je postvak-in wordt verdeelt in twee groepen: Gefocust en Overige. De app beslist zelf welke e-mails daar komen te staan. Natuurlijk heb je zelf de mogelijkheid om mailtjes te verplaatsen naar andere groepen.

De app-integratie is erg goed bij deze e-mail app. Je hebt de mogelijkheid om bestanden vanuit Dropbox, One Drive, Box en Google Drive in te voegen, zonder de app te verlaten. De app-integratie stop natuurlijk niet bij de cloud-opslag. De integratie van de agenda is ook zeer uitgebreid.

Deze app voelt in het gebruik erg snel aan. Voor het maken van aanpassingen heb je nooit het gevoel onnodig veel stappen te moeten zetten.

Al met al blijkt Outlook dus een goede keus omdat de app naar wens instelbaar is, een goede app-integratie heeft, je berichten netjes sorteert en de app is snel in gebruik: ook niet onbelangrijk!

tags:
  Google Arts and culture selfie

  Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

  PUBG

  Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

  Huawei P20 Pro notch

  Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

  Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

  Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

  Whatsapp chat

  Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

  Emoji apps iPhone

  Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters