Top 5 tech hardloop gadgets

 

Er zijn veel hardloop gadgets op de markt. In dit artikel geven we je een top 5 van beste hardloop gadgets.

Jabra Bluetooth Sport

jabra sport

De Jabra Bluetooth Sport is een betaalbaar setje sport-oordopjes. Zoals de naam doet vermoeden, hebben de oordopjes Bluetooth-ondersteuning. Hierdoor heb je geen kabeltje dat in de weg zit als je je armen beweegt tijdens het rennen. De oortjes zijn extra geschikt voor hardlopen omdat ze bestendig zijn tegen regen, stof en zweet. Met deze oordopjes kun je tot 4,5 uur lang bellen via de ingebouwde microfoon en tot 4 uur muziek luisteren. De oortjes hebben een stand-by tijd van 120 uur en een ingebouwde FM-radio. Momenteel worden de oordopjes verkocht met een adviesprijs van 100 euro. Jabra heeft ook een goedkopere bedrade variant en een duurdere professionele variant van deze oortjes.

Apple Watch Sport

apple watch sport

Voor hardlopers met een iPhone is de Apple Watch Sport een aanlokkelijke optie. De Sport komt standaard met een siliconen bandje dat goed tegen water en zweet kan. Het horloge komt in twee formaten: een 38 millimeter- en een 42 millimetervariant. Via de ingebouwde hartslagsensor en de GPS van de iPhone kan het horloge accuraat berekenen hoeveel calorieën je door de dag heen verbrandt. Als je zonder je iPhone gaat hardlopen, werkt de afstandsmeter nog steeds, hij wordt alleen minder accuraat. De Apple Watch Sport heeft een prijs van 419 euro voor de 38 millimeterversie en een prijs van 469 euro voor variant met een formaat van 42 millimeter.

Griffin Adidas miCoach armband

adidas griffin

Het is belangrijk andere mensen te kunnen bereiken en om zelf bereikbaar te zijn tijdens het hardlopen. Daarnaast zijn er veel hardloop-apps die kunnen helpen met het bijhouden van je prestaties. Aangezien het vaak niet handig is om met je telefoon in je hand te lopen, zijn er armbanden als de miCoach. Hierdoor hoef je je mobiele telefoon niet in je hand te houden en heeft je telefoon een betere bescherming tegen vocht en zweet. De armband heeft een vakje voor het bewaren van je sleutels en werkt met veel telefoontypes. Deze armband voor het bewaren van je telefoon kost 25 euro.

Fitbit Flex

fitbit flex

De Fitbit Flex is een armbandje dat meet hoeveel calorieën je per dag verbrandt en hoeveel stappen je zet. Via de app heb je de mogelijkheid doelen in te stellen. Op je Fitbit kun je door middel van knipperende lampjes zien hoeveel van je doel je bereikt hebt. Via de Fitbit-app kun je ook kijken hoe goed je slaapt en heb je de mogelijkheid een wekker in te stellen. Als het tijd is om op te staan gaat de Fitbit trillen. De Flex gaat een aantal dagen mee op één acculading en heeft een prijs van 79 euro.

JBL Yurbuds Inspire 200

inspire 200jpg

De Yurbuds zijn geschikte sportoortjes aangezien de oortjes door de zogenaamde ‘Twist Lock-technologie’ in je oren blijven zitten. De oortjes zijn voorzien van anti-knoop magneetjes. Hierdoor raken de oortjes minder snel in de knoop en kan je sneller beginnen met sporten. De Yurbuds houden geen achtergrondgeluid tegen. Dit maakt dat je veiliger in het verkeer bent en je minder snel schrikt van voorbijrijdende auto’s. De oortjes hebben een prijskaartje van 30 euro.

tags:
  KEF porsche design

  De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

  WebVR Samsung Gear VR

  VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

  smartphone controller

  Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

  Apple AirPods ontploft

  Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

  Ringke Fusion

  De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

  iPhone X selfie camera

  ‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters