Top 5 websites om je telefoon in te ruilen voor geld

Het is erg simpel om je telefoon bij een website in te ruilen voor geld. Wat zijn de top 5 websites om je telefoon in te ruilen voor geld? We vertellen het hier.

Hoe kijken we welke site het voordeligst is?

In dit artikel kijken we welke websites de beste prijs betalen voor je smartphone. De beste prijs wordt berekend door het bedrag voor een Apple iPhone 4S 8GB en het bedrag voor een Samsung Galaxy Note 4 bij elkaar op te tellen. We hebben deze toestellen gekozen aangezien websites prijsverschillen hebben tussen nieuwe en oude telefoons. Bij beide telefoons wordt uitgegaan van een zo goed als nieuwe staat.

GSMloket.nl

Gsmloket betaalt voor onze iPhone 4S 68,46 euro. Onze Note 4 krijgt 336 euro, het hoogste bedrag dat op het moment van schrijven betaald wordt voor deze telefoon. Wanneer we deze prijzen bij elkaar optellen, zien we dat we een totaal bedrag van 404,25 euro krijgen. Gsmloket heeft evenals alle andere websites gratis verzending naar haar telefoon verzamelpunt.

Flip4new.nl

De hoogste prijs voor onze iPhone 4S krijgen we bij Flip4new, namelijk 86,48 euro. Onze nieuwe Note 4 krijgt hier een bedrag van 292,74 euro. In het totaal krijgen wij bij Flip4new dus een bedrag van 379,22 euro. Een voordeel van Flip4new is dat nieuwere apparaten snel ingeleverd kunnen worden via de site aangezien deze snel bijgewerkt wordt.

Cash4mobile.nl

Cash4mobile betaalt 55 euro voor onze iPhone 4S en 320 euro voor onze Note 4. Dit komt dus neer op een totaal van 375 euro. Een voordeel van Cash4mobile is de mogelijkheid om een bepaald deel van het bedrag dat je voor je telefoon krijgt direct te laten doneren aan doelen als Serious Request en de Kindertelefoon.

Zonzoo.nl

Bij Zonzoo krijgen we voor onze iPhone 4S 56 euro. Onze Samsung Galaxy Note 4 krijgt een bedrag van 290 euro. Een voordeel van Zonzoo is dat het bedrijf groot en betrouwbaar is. Met vestigingen in negen Europese landen en een beoordeling van 4.71 op schaal tot 5 van meer dan 8000 klanten is dit bedrijf erg populair.

Inruildeals.vodafone.nl

Bij Vodafone Inruildeals krijg je meestal lagere prijzen voor je telefoon dan bij de andere websites op dit lijstje. Voor de 8GB iPhone 4S krijgen we een prijs van 39 euro, onze Note 4 brengt 269 euro op. Hierdoor krijgen we een totaalbedrag van 308 euro na het inleveren van onze telefoons. Vodafone is een erg groot bedrijf en is dus ook te vertrouwen met je telefoon. Nadat Vodafone je toestel ontvangt, krijgen onderdelen een tweede leven in een nieuwe telefoon of gaat je apparaat door naar Azië of Afrika.

tags:
  Android O

  Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

  Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

  Toilet

  Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

  Video OnePlus 5

  OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

  smartphone vergrendeling opties

  Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

  GLASSX

  Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters