Zo versla en vang je de Legendary Pokémon in Pokémon Go

Er is lang over gespeculeerd en gehoopt dat het eindelijk zou gebeuren en nu zijn ze er dan: de Legendary Pokémon in Pokémon Go. Onlangs deden de eerste twee hun  intrede tijdens het Pokémon Go Fest in Chicago. De eer was aan Lugia, gevolgd door Articuno. Deze zullen uiterlijk over de hele wereld beginnen te verschijnen in Legendary Raids. Uiteraard is het de bedoeling dat er uiteindelijk meer Legendary Pokémon aan het spel worden toegevoegd. We hebben alvast op een rijtje gezet welke Pokémon je het beste kunt gebruiken om ze te verslaan en welke twee moves hiervoor het meest effectief zijn.

Lugia

Lugia had de eer om als eerste in Pokémon Go te verschijnen. Als je deze Legendary Pokémon probeert te verslaan met een Tyranitar ga je eerst voor een Bite, gevolgd door een Crunch. Met Golem werkt een Rock Throw met daarna een Stone Edge het beste. Strijd je liever met Jolteon Pokémon, dan doe je er goed aan om te beginnen met een Thunder Shock met daarna een Thunderbolt. Magneton verslaat een Lugia door ook eerst een Thunder Shock te gebruiken, maar bij Magneton Pokémon maakt als tweede een Discharge de aanval af. Een Jinx begint met een Frost Breath, gevolgd door een Avalanche. En gebruik je toch liever een Gendar, dan is de Shadow Claw met Shadow Ball de beste combo.

Lugia Legendary Pokémon

Articuno

Als tweede verscheen afgelopen weekend in Grant Park in Chicago een Legendary Articuno tijdens het Pokémon Go Fest. Een Tyranitar kan dit monster verslaan met een Bite, gevolgd door een Stone Edge aanval. Golems gebruiken een Rock Throw met als tweede move ook een Stone Edge. Wie met een Omastar Pokémon strijdt gaat eerst voor een Rock Throw met daarna een Rock Slide. Flareons gebruiken een Fire Spin met Overheat combo. Houd je ervan om Raids te bestrijden met een Arcanine, dan ga je eerst voor een Fire Fang met daarna een Fire Blast. Met een Scizor gebruik je eerst een Bullet Punch en maak je het af met een Iron Head attack.

Articuno Legendary Pokémon

Zapdos

Wie een Zapdos Pokémon tijdens een Raid tegenkomt kan deze verslaan met een Tyranitar Bite en Stone Edge. Een Golem gebruikt een Rock Throw met een Stone Edge. Ga je voor een Jinx, dan werkt een Frost Breath het beste in combinatie met een Avalanche. Dragonites verslaan Zapdos Pokémon met Dragon Breath en Outrage. Een Rhydon heeft de beste kans met een Mud Slap, gevolgd door een Stone Edge. En Piloswine behalen de overwinning met een Ice Shard en Avalanche.

Zapdos Legendary Pokémon

Moltres

Een Tyranitar verslaat een Moltres met een Bite en Stone Edge. Vecht je met een Golem, dan gebruik je een Rock Throw en Stone Edge combinatie. een Vaporeon gaat voor een Water Gun met Hydro Pump. Ook de Gyarados eindigt met een Hydro Pump, maar gebruikt eerst een Dragon Tail. Omastars winnen de Raid met een Rock Throw en Rock Slide. En als laatste is de Feraligatr een goede optie tegen Moltres met een Water Gun en Hydro Pump.

Moltres Legendary Pokémon

Ho-oh

De goede oude Tyranitar verslaat ook een Ho-oh met een Bite en Stone Edge. Golems gebruiken een Rock Throw met als tweede ook een Stone Edge. Als je met een Jolteon de strijd aangaat, doe je er goed aan een Thunder Shock te gebruiken in combinatie met een Thunderbolt. Een Vaporeon gebruikt een Water Gun met een Hydro Pump. Gebruik je echter een Gyarados, dan gebruik je eerst een Dragon Tail met daarna de Hydro Pump. Een Omastar boekt de beste resultaten met een Rock Throw, gevolgd door een Rock Slide.

Ho-oh Legendary Pokémon

Bekijk hier Niantic’s preview van de Legendary Pokémon in Pokémon Go:

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters