WhatsApp op Mac installeren: zo doe je dat

Natuurlijk kun je WhatsApp Web gebruiken, maar dit kan problemen opleveren in sommige browsers. Zou het niet handig zijn als je WhatsApp kon installeren op je computer? WhatsApp op Mac installeren: zo doe je dat.

whatsapp op macWhatsApp op Mac installeren via WhatsApp

Het makkelijkste is het installeren van WhatsApp via de WhatsApp website zelf. Download de desktop-app, start vervolgens de applicatie, kies voor de optie ‘aangemeld blijven’, open WhatsApp op je smartphone, ga naar instellingen, klik op WhatsApp Web, tik op ‘scan QR code’ en richt je camera op de QR code. WhatsApp op je Mac is nu geïnstalleerd en geactiveerd. De desktop-app wordt gesynchroniseerd met de applicatie op je smartphone, hierdoor worden berichten die je gelezen heb op zowel je Mac als op je smartphone gemarkeerd als gelezen.

WhatsApp op Mac installeren via ChitChat

Via Github kun je ook WhatsApp installeren op je Mac. Dit kan door het installeren van ChitChat. ChitChat is een stand-alone applicatie waarin WhatsApp Web wordt geopend. Download ChitChat, open de applicatie, scan de QR code zodat je WhatsApp account wordt gekoppeld en je bent klaar. Maar wat voor opties biedt ChitChat nou eigenlijk? Deze applicatie ondersteunt het notificatie center, je kunt media toevoegen door deze in het venster te slepen en wachtende berichten zijn te vinden in het Dock.

WhatsApp op de iPad

Wil jij graag WhatsApp op je iPad? Dit is mogelijk. Open hiervoor het webbrowser Safari, ga naar WhatsApp Web, klik op de adresbalk, veeg je vinger omlaag over het scherm, klik op ‘vraag om desktopsite’ en koppel je WhatsApp via het scannen van de QR code. Dit gaat op dezelfde manier als het koppelen van WhatsApp Web op de Mac.

Hebben de tips jou geholpen? Laat het in een reactie weten.

Bron: Apple tips

WhatsApp

Storing WhatsApp zorgt ervoor dat je geen berichten kunt versturen en ontvangen lees verder

Apple iPhone X inbranden

iOS 11.1.2 maakt de iPhone X winterproof lees verder

Face ID

Face ID omzeilen is mogelijk, maar dat zegt niets lees verder

iphone x notch

Hoe je de notch van de iPhone X kunt verbergen lees verder

ios 11

De rekenmachine in iOS 11 faalt – gebruik ‘m dus niet lees verder

iOS 11.1

Zorgt de iOS 11.1 bug ervoor dat je de ‘i’ niet kunt typen? Zo los je het op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters