WhatsApp op Windows Phone installeren: zo doe je dat

WhatsApp is wereldwijd een van de populairste chat applicaties. Iedereen zit op WhatsApp: je familie, collega’s en vrienden. Heb jij een Windows Phone en wil je ook appjes kunnen versturen en ontvangen? WhatsApp op Windows Phone: zo installeer je het.

WhatsApp op mac whatsapp op windows phoneWhatsApp op Windows Phone installeren

Ga in je menu naar ‘Store’ of ‘Marketplace’. Ga vervolgens naar ‘apps’, klik op het vergrootglas en klik vervolgens rechtsonder op het pijltje. Kies voor ‘WhatsApp’, klik op installeren, kies voor ‘toestaan’ en wacht af. Zodra de applicatie is geïnstalleerd op je smartphone krijg je hiervan een notificatie. Open vervolgens de app en verifieer je telefoonnummer. Na het invoeren van je telefoonnummer krijg je een melding te zien waarin gevraagd wordt of je de verificatiecode via de sms of via een telefoontje wil ontvangen. Zodra je voor een van deze opties hebt gekozen, ontvang je een code die je moet invullen in WhatsApp. Na het invullen van de code is WhatsApp gebruiksklaar en kun je beginnen met het sturen van appjes naar je vrienden en familie.

WhatsApp verwijderen

Gebruik je de app niet en neemt het te veel geheugen in? Dan is er altijd nog de optie om de app te verwijderen. Ga hiervoor naar de ‘Store’ of ‘Marketplace’, typ in ‘WhatsApp’, klik op het WhatsApp icoontje en kies voor verwijderen. De app wordt nu verwijderd van de Windows Phone.

Ondersteuning

Vanaf eind 2016 ondersteunt WhatsApp de Windows Phone 7 niet meer. Je smartphone moet een Windows Phone 8 of hoger zijn en doet het alleen als je verbonden bent met internet. Als je beschikt over een Windows Phone 7 is er altijd nog de optie om je WhatsApp berichten te bekijken via je computer.

Heb jij wat aan deze tips gehad? Laat het in een reactie weten.

Microsoft Phone

Maak kennis met de Microsoft Surface Mobile lees verder

Windows 10 Creators update

Deze Windows Phones krijgen de Windows 10 Creators update lees verder

Microsoft Surface Phone

Iedereen online: Android voor het eerst populairder dan Windows lees verder

Pokémon Go

Geld blijft rollen: Pokémon Go verbreekt record lees verder

Super Mario Run Demo

Nintendo introduceert Super Mario Run event: Gold Goombas lees verder

LG G6 Google Assistant Now

‘Spraakassistent goed voor 20% van smartphone-acties in 2019’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters