De legendarische Zapdos is er, zo versla je hem

Sinds een paar weken zijn Pokémon Go spelers over de hele wereld druk bezig met het vangen van Legendary Pokémon. Deze verschijnen echter niet allemaal tegelijk in het spel en inmiddels zijn spelers bekend met het rouleersysteem van de legendarische Pokémon. Vorige week kwam de Legendary Pokémon Moltres de Gyms onveilig maken en sinds een paar dagen is deze vervangen door de elektrische Zapdos. Dezelfde trucjes die je gebruikte om Moltres te verslaan werken helaas niet even goed bij Zapdos. Dit is hoe je het beste de gele vogel kunt overmeesteren.

Deze Pokémon werken het beste tegen Zapdos

De beste Pokémon om in een aanval op Zapdos te gebruiken zijn Golem, Tyranitar, Dragonite, Rhydon, Jinx en Piloswine. Als je een team samenstelt met sterke exemplaren van deze Pokémon zou het helemaal goed moeten komen. Er zijn echter per Pokémon ook nog combinaties die het grootste effect hebben. Als je deze moves gebruikt is de overwinning zo goed als zeker.

Zapdos Pokémon Go

Fatale moves

Als je de aanval inzet met een Golem, dan wil je voor het beste resultaat een Rock Throw in combinatie met een Stone Edge gebruiken. Een Tyranitar heeft meer geluk met een Bite, gevolgd door een Stone Edge. Strijd je met een Dragonite? Dan ga je voor een Dragon Breath en Outrage combo. Een Rhydon richt de meeste schade aan met een Mud Slap en Stone Edge. Een Jinx daarentegen heeft meer succes met een Frost Breath en Avalanche. Als laatste gebruik je met een Piloswine een Ice Shard en Avalanche combo.

Lugia en Ho-OH

Nu je weet wat je te doen staat, heb je nog tot 14 augustus de tijd om Zapdos te vangen. Daarna verdwijnt hij namelijk weer. Sinds de introductie van de Legendary Pokémon in het spel loopt Lugia ook nog rond. Deze is nog steeds niet vervangen, maar verwacht wordt dat Ho-Oh zijn plaats zal gaan innemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp

Stickers, gericht zoeken en meer: WhatsApp voegt nieuwe functies toe lees verder

Tegenwoordig browse je met Samsung op alle Android smartphones lees verder

youtube app

Altijd op de hoogte: YouTube voegt sectie breaking news toe lees verder

Whatsapp desktop

WhatsApp Status updates ook naar de desktop lees verder

Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters