De legendarische Zapdos is er, zo versla je hem

Sinds een paar weken zijn Pokémon Go spelers over de hele wereld druk bezig met het vangen van Legendary Pokémon. Deze verschijnen echter niet allemaal tegelijk in het spel en inmiddels zijn spelers bekend met het rouleersysteem van de legendarische Pokémon. Vorige week kwam de Legendary Pokémon Moltres de Gyms onveilig maken en sinds een paar dagen is deze vervangen door de elektrische Zapdos. Dezelfde trucjes die je gebruikte om Moltres te verslaan werken helaas niet even goed bij Zapdos. Dit is hoe je het beste de gele vogel kunt overmeesteren.

Deze Pokémon werken het beste tegen Zapdos

De beste Pokémon om in een aanval op Zapdos te gebruiken zijn Golem, Tyranitar, Dragonite, Rhydon, Jinx en Piloswine. Als je een team samenstelt met sterke exemplaren van deze Pokémon zou het helemaal goed moeten komen. Er zijn echter per Pokémon ook nog combinaties die het grootste effect hebben. Als je deze moves gebruikt is de overwinning zo goed als zeker.

Zapdos Pokémon Go

Fatale moves

Als je de aanval inzet met een Golem, dan wil je voor het beste resultaat een Rock Throw in combinatie met een Stone Edge gebruiken. Een Tyranitar heeft meer geluk met een Bite, gevolgd door een Stone Edge. Strijd je met een Dragonite? Dan ga je voor een Dragon Breath en Outrage combo. Een Rhydon richt de meeste schade aan met een Mud Slap en Stone Edge. Een Jinx daarentegen heeft meer succes met een Frost Breath en Avalanche. Als laatste gebruik je met een Piloswine een Ice Shard en Avalanche combo.

Lugia en Ho-OH

Nu je weet wat je te doen staat, heb je nog tot 14 augustus de tijd om Zapdos te vangen. Daarna verdwijnt hij namelijk weer. Sinds de introductie van de Legendary Pokémon in het spel loopt Lugia ook nog rond. Deze is nog steeds niet vervangen, maar verwacht wordt dat Ho-Oh zijn plaats zal gaan innemen.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters