Zo download je Super Mario Run op je iPad

Na weken of zelfs maanden wachten is het eindelijk zo ver: Super Mario Run is verkrijgbaar. De app is zowel voor de iPhone als iPad verkrijgbaar. In deze tip leggen wij jou uit hoe je Super Mario Run kunt spelen op de iPad!

Super Mario Run

Super Mario Run iOS Toad Rally
De ‘Toad Rally’ minigame

Super Mario Run is op het Apple Event in september aangekondigd en is eindelijk verschenen. Deze app is uitgekomen voor zowel de iPhone als de iPad. Het is nog niet zeker of Super Mario Run naar Android komt, maar dit is wel aannemelijk. Dit zal naar verluidt ergens in 2017 zijn. Apple heeft hier zelf op moment van schrijven nog niets over gezegd.

In het spelletje speel je als het icoon van Nintendo: Mario. Zodra je de applicatie opstart heb je keus uit drie mogelijkheden. De singleplayer-modus, genaamd ‘World Tour’. Hierbij is het zaak zoveel mogelijk muntjes te verzamelen en naar het eind van het level te gaan. Dit is te herkennen aan de vlaggenmast met het Bowser-icoontje erop. Om het level te halen moet je voor dat de tijd op is de vlag naar beneden halen.

Als tweede optie, genaamd Toad Rally, heb je de mogelijkheid iemand te kiezen om uit te dagen, waarna je een sort wedstrijd doet wie de meeste punten kan halen in een ‘run’. Hoe meer muntjes je verzamelt, hoe meer punten je verdient. Ook weegt de snelheid van jouw Mario mee op de punten.

Als laatst kun je de muntjes die je hebt verzameld bij Toad Rally uitgeven in de derde minigame, genaamd Mushroom Kingdom. In deze Minigame kun je een eigen koninkrijk bouwen met de muntjes die je hebt verdiend in Toad Rally. Met deze muntjes, kun je kiezen tussen bijvoorbeeld vlaggetjes, trappen en de bekende groene buizen.

Super Mario Run op je iPad

Om Super Mario Run te downloaden op je iPad kun je gewoon naar de App Store gaan. Hier zoek je de game op waarna je €9,99 moet betalen om het spel te kunnen spelen. Volgens Nintendo kun je alle zes de werelden spelen. Super Mario Run kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters