TMG komt met virtuele provider Bliep

Telegraaf Media Group gaat binnenkort een nieuwe virtuele provider lanceren genaamd Bliep. Bliep zal met name gericht zijn op mobiel internet en smartphones.

Volgens Webwereld zal Bliep binnen enkele weken gelanceerd gaan worden door TMG. De nieuwe provider wil zich hard afzetten tegen de grote drie providers, hoewel de nieuwe provider wel gebruik maakt van het netwerk van een van de drie. Zo heeft Bliep een speciale pagina op haar actiesite waarin het de andere providers flink op de vingers tikt over hun gedrag richting consumenten.

De provider wil zich vooral gaan richten op mobiel internet en de daarbij behorende apps zoals WhatsApp, Twitter en Facebook. Daarnaast is Bliep druk bezig om een mobiele site op te bouwen die gericht is op Android en iOS. Bliep is inmiddels al een campagne begonnen om consumenten bekend te maken met de provider nog voor dat het gelanceerd wordt.

Volgens TMG zal Bliep helemaal onafhankelijk opereren van TMG en dient TMG slechts als moederbedrijf en geldschieter. Evenmin komt er een overlapping met dochteronderneming Hyves Mobile. Onduidelijk is nog wanneer Bliep exact in de markt wordt gezet.

Bliep TMG 
Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters