TMG komt met virtuele provider Bliep

Telegraaf Media Group gaat binnenkort een nieuwe virtuele provider lanceren genaamd Bliep. Bliep zal met name gericht zijn op mobiel internet en smartphones.

Volgens Webwereld zal Bliep binnen enkele weken gelanceerd gaan worden door TMG. De nieuwe provider wil zich hard afzetten tegen de grote drie providers, hoewel de nieuwe provider wel gebruik maakt van het netwerk van een van de drie. Zo heeft Bliep een speciale pagina op haar actiesite waarin het de andere providers flink op de vingers tikt over hun gedrag richting consumenten.

De provider wil zich vooral gaan richten op mobiel internet en de daarbij behorende apps zoals WhatsApp, Twitter en Facebook. Daarnaast is Bliep druk bezig om een mobiele site op te bouwen die gericht is op Android en iOS. Bliep is inmiddels al een campagne begonnen om consumenten bekend te maken met de provider nog voor dat het gelanceerd wordt.

Volgens TMG zal Bliep helemaal onafhankelijk opereren van TMG en dient TMG slechts als moederbedrijf en geldschieter. Evenmin komt er een overlapping met dochteronderneming Hyves Mobile. Onduidelijk is nog wanneer Bliep exact in de markt wordt gezet.

Bliep TMG 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. de1v3c1o -

    Wat heb je aan al die "virtuele" providers?? Ze kunnen enkel op het netwerk van KPN/T-Mobile/Vodafone, die natuurlijk de prijzen hoog houden i.v.m. het dataverkeer.

    Ze kunnen enkel goedkoper zijn door mogelijk de mindere vaste lasten, maar of het veel scheelt? Denk het niet.

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters