'Toch geen Eee Phone in de maak'

Vorige week kwamen geruchten over een Eee Phone van Asus naar boven. Een woordvoerder van Asus heeft nu echter tegen Tweakers.net gezegd dat dit slechts een idee was.

Nog niet zo lang geleden plaatsten wij een berichtje over een eventuele Eee Phone van Asus. CEO John Shih had in een interview laten vallen dat een dergelijk apparaat in ontwikkeling was bij Asus. Nu, ongeveer een week later, heeft Milan Rado, een woordvoerder van Asus, tegen Tweakers.net gezegd dat dit slechts een idee was en dat een dergelijk product zeker nog niet in ontwikkeling is.

Rado zei dat de naam Eee Phone wel een aantal keer voorbij gekomen is onder de ontwerpers van Asus, maar dat de telefoon zeker nog niet in ontwikkeling is. Als antwoord op de vraag of er in de toekomst wel een Eee Phone van Asus zal komen, gaf Rado aan dat dit zeker niet uitgesloten is. Hier voegde hij echter wel dit aan toe: “Dan hebben we het echter wel over een aantal jaren. Shih is een futurist: hij praat over toekomstige producten, zoals muren in een kamer die ook als computerdisplay werken.”

Afbeelding eee

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters