Toch onzekerheid over Ice Cream Sandwich-update Sony Ericsson

Gisteren bevestigde Sony Ericsson nog dat alle Xperia-producten uit 2011 een Android Ice Cream Sandwich-update zouden krijgen, maar nu lijkt de producent daar niet zo zeker over te zijn.

Sony Ericsson Xperia arc S

Iemand anders binnen het bedrijf heeft nu tegen SlashGear verteld dat er nog geen beslissing is gevallen over de update. Het lijkt er dus op dat de medewerker die gisteren zei dat er wel een update naar de volgende grote versie van Android zal komen al een beetje op de zaken vooruitgelopen was.

Toch ligt het wel voor de hand ligt dat die update er komt. Sony Ericsson heeft beloofd zijn toestellen lang te blijven ondersteunen en bij de Xperia X10 heft de fabrikant al laten zien prima in staat te zijnom een toestel langer dan een jaar te ondersteunen, en aangezien alle Xperia-toestellen uit 2011 dezelfde processor hebben moet dat nu ook zeker haalbaar zijn.

Mocht je dus in bezit zijn van bijvoorbeeld de Sony Ericsson Xperia arc, dan is de kans zeker aanwezig dat je begin volgend jaar of zelfs eind dit jaar op Ice Cream Sandwich kan overstappen.

Bron: Mobile Whack

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. jorn -

  Wie zegt er eigenlijk dat het een medewerker van se was…een of andere website…hmmm de iphone 6 komt ook in februari. Hoorde ik onlangs van een apple medewerker in de mediamarkt almere…ahum. Just saying

  1. Samsung-Rules -

   Stumpert… Jij bent echt zo`n zielig mannetje achter zijn computer met zijn grote bek… Maak je maar bekend dan.. heb ik geen probleem mee!!

  1. Samsung-Rules -

   Ik heb commentaar op fabrikanten, ontwikkelaars en mensen die een artikel verkeerd schrijven.. die weten dat ze commentaar kunnen verwachten. Veelal komen mijn woorden en bevindingen uit door mijn ruime levenservaring. JIJ voelt je aangesproken door mijn reactie, en ga lopen huilen en schelden.. wie is hier nu onderschoolt… kleuter. Als je me afzeikt krijg je het gewoon terug.:P

 2. gast -

  Ik durf wel te geloven dat mijn ARC 4.0 zal krijgen. De X10 die ik al eerder had heeft sneller dan veel toestellen van andere fabrikanten 2.3 gekregen. Iets waar ik überhaupt niet op had durven hopen. Ook omdat de 2011 modellen veelal dezelfde hardware bezitten heeft SE het zichzelf makkelijk gemaakt om naar een hogere versie te updaten.

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Zo maak je je Android toestel net zo snel als een iPhone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters