Toestel van LG met qwerty-toetsenbord uitgelekt

Twitteraar @EVLeaks heeft de hand weten te leggen op een persfoto van een nieuw LG-toestel met een qwerty-toetsenbord. Wat best bijzonder is, want er worden niet veel meer van dit soort toestellen met fysieke toetsenborden uitgebracht.

Het toestel is vooralsnog alleen bestemd voor de Amerikaanse tak van T-Mobile. Die noemt het toestel volgens @EVLeaks de LG Optimus F3Q. Waarbij de Q staat voor qwerty-toetsenbord.

Dat de Optimus F3Q niet uit 2008 stamt, blijkt uit de hardwarespecificaties die erbij worden vermeld. Een 1,2 Ghz dualcore processor wordt genoemd, die naar alle waarschijnlijkheid afkomstig is van Qualcomm. Vermoed wordt dat het een Snapdragon 400 is. Die CPU drijft ook de LG Optimus F3 aan, de versie van deze telefoon zonder toetsenbord.

Vervolgens komt er een rijtje specificaties die het toestel – net als de Optimus DF3 – aan de onderkant van het midrangesegment plaatsen. Zoals een 4-inch WVGA-scherm (800x480p), een 5-megapixelcamera, en een 2460 mAh batterij. Het toestel beschikt echter wel over LTE-connectiviteit, en loopt op Android 4.1.2 Jelly Bean.

Hoeveel het toestel bij T-Mobile gaat kosten en of het ooit de oversteek naar Europa zal maken, is nog niet duidelijk. Officiële mededelingen zijn nog niet gedaan.

Toestel van LG met qwerty-toetsenbord uitgelekt gsmarena 001 

Bron: GSM Arena

tags:
  Essential Phone

  ‘Essential Phone opvolger gecanceld: staat Essential nu al te koop?’ lees verder

  Xiaomi Mi 8

  Gelekte video toont Xiaomi Mi 8: primeur voor Android lees verder

  Vivo Apex

  Eerste echt randloze smartphone komt volgende maand lees verder

  HTC U12+

  HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

  OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

  OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

  HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters