Toestel van LG met qwerty-toetsenbord uitgelekt

Twitteraar @EVLeaks heeft de hand weten te leggen op een persfoto van een nieuw LG-toestel met een qwerty-toetsenbord. Wat best bijzonder is, want er worden niet veel meer van dit soort toestellen met fysieke toetsenborden uitgebracht.

Het toestel is vooralsnog alleen bestemd voor de Amerikaanse tak van T-Mobile. Die noemt het toestel volgens @EVLeaks de LG Optimus F3Q. Waarbij de Q staat voor qwerty-toetsenbord.

Dat de Optimus F3Q niet uit 2008 stamt, blijkt uit de hardwarespecificaties die erbij worden vermeld. Een 1,2 Ghz dualcore processor wordt genoemd, die naar alle waarschijnlijkheid afkomstig is van Qualcomm. Vermoed wordt dat het een Snapdragon 400 is. Die CPU drijft ook de LG Optimus F3 aan, de versie van deze telefoon zonder toetsenbord.

Vervolgens komt er een rijtje specificaties die het toestel – net als de Optimus DF3 – aan de onderkant van het midrangesegment plaatsen. Zoals een 4-inch WVGA-scherm (800x480p), een 5-megapixelcamera, en een 2460 mAh batterij. Het toestel beschikt echter wel over LTE-connectiviteit, en loopt op Android 4.1.2 Jelly Bean.

Hoeveel het toestel bij T-Mobile gaat kosten en of het ooit de oversteek naar Europa zal maken, is nog niet duidelijk. Officiële mededelingen zijn nog niet gedaan.

Toestel van LG met qwerty-toetsenbord uitgelekt gsmarena 001 

Bron: GSM Arena

tags:
  OnePlus 6

  We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

  Beste budgetsmartphones uitgelicht

  Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

  smartphone auto

  OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

  Samsung J2 Core

  Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

  Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

  Sony

  Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters