TomTom 7 voor PDA verschijnt op TomTom.com

Al een lange tijd is bekend dat TomTom versie 7 van zijn navigatie programma mee levert met de Vodafone en O2 versie van de HTC Diamond. Echter is TomTom 7 nu ook te vinden op TomTom.com

Op de website van TomTom.com staat sinds kort TomTom 7 vermeld voor de PDA. Hiermee is eigenlijk ook alles gezegd. Indien je kijkt bij “Geschikt voor” staat er slechts één toestel: “Vodafone HTC Touch Diamond”

Volgens de website zijn de belangrijkste verbeteringen het gebruik van TomTom Map Share™-technologie. Hiermee is het mogelijk om zelf kaartwijzigingen te maken en kaartwijzigingen van andere toe te passen. Een ander nieuw onderdeel is “Help mij!”, hiermee kun je snel navigeren naar dichtstbijzijnde hulpdiensten. Ook beschikt TomTom 7 over de meest actuele kaarten.

Het lijkt er vooralsnog op dat de TomTom, versie 7 voor Windows Mobile, niet in de losse verkoop gaat doen. Volgens HTC heeft dit te maken met de vele illegalen kopieën van TomTom die rondzwerven. Het zou interessanter zijn TomTom te integreren in mobiele apparaten.

Uit ons forum is gebleken dat veel mensen TomTom 7 succesvol werkend hebben gekregen op verschillende apparaten. Ook werkt TomTom 7 onder Windows Mobile 2003, Windows Mobile 5 en Windows Mobile 6. We hopen dat TomTom alsnog besluit versie 7 voor alle toestellen beschikbaar te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp

Vijf redenen waarom Whatsapp zo groot heeft kunnen worden lees verder

Facebook Messenger Lite

Zo installeer je een veel zuinigere en lichtere versie van Facebook Messenger lees verder

Snapchat Custom Stories

Snapchat krijgt update met Custom Stories feature lees verder

Fidget Spinner Finger Spinner

Dit is de beste Fidget Spinner app voor op je smartphone lees verder

messenger apps

Waarom je geen foto’s met WhatsApp moet delen: kwaliteit vergeleken lees verder

Spotify KPN

Spotify’s aanbevelingen worden binnenkort een stuk beter lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters