TomTom 7 voor PDA verschijnt op TomTom.com

Al een lange tijd is bekend dat TomTom versie 7 van zijn navigatie programma mee levert met de Vodafone en O2 versie van de HTC Diamond. Echter is TomTom 7 nu ook te vinden op TomTom.com

Op de website van TomTom.com staat sinds kort TomTom 7 vermeld voor de PDA. Hiermee is eigenlijk ook alles gezegd. Indien je kijkt bij “Geschikt voor” staat er slechts één toestel: “Vodafone HTC Touch Diamond”

Volgens de website zijn de belangrijkste verbeteringen het gebruik van TomTom Map Share™-technologie. Hiermee is het mogelijk om zelf kaartwijzigingen te maken en kaartwijzigingen van andere toe te passen. Een ander nieuw onderdeel is “Help mij!”, hiermee kun je snel navigeren naar dichtstbijzijnde hulpdiensten. Ook beschikt TomTom 7 over de meest actuele kaarten.

Het lijkt er vooralsnog op dat de TomTom, versie 7 voor Windows Mobile, niet in de losse verkoop gaat doen. Volgens HTC heeft dit te maken met de vele illegalen kopieën van TomTom die rondzwerven. Het zou interessanter zijn TomTom te integreren in mobiele apparaten.

Uit ons forum is gebleken dat veel mensen TomTom 7 succesvol werkend hebben gekregen op verschillende apparaten. Ook werkt TomTom 7 onder Windows Mobile 2003, Windows Mobile 5 en Windows Mobile 6. We hopen dat TomTom alsnog besluit versie 7 voor alle toestellen beschikbaar te maken.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters