TomTom 7 voor PDA verschijnt op TomTom.com

Al een lange tijd is bekend dat TomTom versie 7 van zijn navigatie programma mee levert met de Vodafone en O2 versie van de HTC Diamond. Echter is TomTom 7 nu ook te vinden op TomTom.com

Op de website van TomTom.com staat sinds kort TomTom 7 vermeld voor de PDA. Hiermee is eigenlijk ook alles gezegd. Indien je kijkt bij “Geschikt voor” staat er slechts één toestel: “Vodafone HTC Touch Diamond”

Volgens de website zijn de belangrijkste verbeteringen het gebruik van TomTom Map Share™-technologie. Hiermee is het mogelijk om zelf kaartwijzigingen te maken en kaartwijzigingen van andere toe te passen. Een ander nieuw onderdeel is “Help mij!”, hiermee kun je snel navigeren naar dichtstbijzijnde hulpdiensten. Ook beschikt TomTom 7 over de meest actuele kaarten.

Het lijkt er vooralsnog op dat de TomTom, versie 7 voor Windows Mobile, niet in de losse verkoop gaat doen. Volgens HTC heeft dit te maken met de vele illegalen kopieën van TomTom die rondzwerven. Het zou interessanter zijn TomTom te integreren in mobiele apparaten.

Uit ons forum is gebleken dat veel mensen TomTom 7 succesvol werkend hebben gekregen op verschillende apparaten. Ook werkt TomTom 7 onder Windows Mobile 2003, Windows Mobile 5 en Windows Mobile 6. We hopen dat TomTom alsnog besluit versie 7 voor alle toestellen beschikbaar te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Pokémon Go EX Raid Battles

Dit gaat er nu veranderen in Pokémon Go lees verder

Facebook WhatsApp

WhatsApp krijgt optie voor ‘stille’ groepsgesprekken lees verder

WhatsApp

Eindelijk: WhatsApp werkt aan nieuwe versie speciaal voor de iPad lees verder

Verrassing: contacten kunnen alsnog jouw verwijderde WhatsApp-berichten lezen lees verder

productief

Vijf manieren om lekker productief op je smartphone te zijn lees verder

vrouw met smartphone

Guide: zo verwijder je verzonden berichten op Whatsapp lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters