Tomtom bundelt nieuwe Navigator met HTC Touch Pro

Tomtom heeft maandag de beschikbaarheid van Navigator, zijn navigatiesoftware voor smartphones, aangekondigd. Vooralsnog zal de nieuwe Navigator-versie alleen in combinatie met de HTC Touch Pro verkrijgbaar zijn.

Tomtom heeft bij de nieuwe versie het versienummer laten vallen. De nieuwe Navigator volgt versie 6 van de software op en kent enkele kleine wijzigingen. Opvallendste vernieuwing is de toevoeging van Mapshare, Tomtoms technologie om gebruikers zelf kaartwijzingen te laten maken en deze met elkaar te delen. Ook kan de vernieuwde software door de gebruiker verder worden gepersonaliseerd, onder meer door de mogelijkheid om zelf het type auto te selecteren waarmee de positie van de gebruiker wordt aangegeven.

Ook nieuw in Navigator is een dienst die de fabrikant omschrijft als ‘focus op veiligheid’. Via een speciaal menu kan de gebruiker in een keer toegang krijgen tot onder meer belangrijke telefoonnummers, de route naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis en advies over auto-onderhoud. Net als de voorgaande versies wordt ook de nieuwe Navigator-software geleverd met Tomtom Home om nieuwe kaarten en andere informatie, zoals flitslocaties, te downloaden.

Vooralsnog zal de nieuwe Navigator-software niet los verkrijgbaar zijn, maar alleen in een bundel met de Touch Pro van HTC te koop zijn. De Navigator-software wordt hierbij op een sd-kaartje meegeleverd. De bundel zal medio september in zowel België als Nederland arriveren. Een adviesprijs kon Tomtom nog niet noemen.

Afbeelding 35. 

Bron: Tweakers.net

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters