TomTom introduceert nieuwe dienst genaamd Assist

TomTom gaat in de Engeland de TomTom ONE Assist en de TomTom XL Assist pakketten verkopen. Hierbij zit een gratis dienst die helpt bij pech onderweg.

TomTom komt met een geheel nieuwe dienst in Engeland genaamd Assist. Via deze nieuwe service kan de automobilist bij pech onderweg contact opnemen met TomTom die vervolgens wegenwacht inschakelt en de kosten daarvoor op zich neemt. TomTom had eerder dit jaar al uitgesproken dat het van plan was meer service aan te bieden en zo haar portfolio uit te breiden. Ze zien de PND’s nog steeds als hun core business maar willen graag ook de dienstverlenende kant op en zo meer marge uit hun producten halen. TomTom Assist wordt momenteel alleen verkocht in de UK met de TomTom ONE Assist en de TomTom XL Assist. Gebruikers met pech moeten via een online applicatie hun pech melden waarbij TomTom gelijk actie zal ondernemen.

De eerste 12 maanden zijn gratis, hierna moet er nog een onbekende prijs betaald worden voor deze nieuwe services. Onduidelijk is nog of TomTom deze nieuwe dienst ook naar andere landen gaat brengen. Overigens heeft TomTom gelijktijdig ook bekend gemaakt dat het kaarten van Turkije online heeft gezet in haar shop.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters