TomTom komt met nieuwe Rider

TomTom heeft gisteren de nieuwe Rider geïntroduceerd. Deze keer is hij voorzien van NavCore 8 en TomTom Map Share.

TomTom kondigt een vernieuwde Rider aan, het navigatiesysteem voor motorrijders. De nieuwe Rider bevat verbeterde software, met functies als Map Share en Help Me! Dankzij Map Share kunt u kleine kaartcorrecties maken en delen. Help Me! is een speciaal menu met nuttige informatie voor noodsituaties, zoals wegenwachtdiensten. Verder bevat het nieuwe model de meest recente kaarten en een verbeterd gebruikersmenu voor optimaal gebruiksgemak. Voor motorrijders heeft TomTom specifieke reisstatistieken ingebouwd, met gemiddelde en maximum snelheden per reis, het totaal aantal afgelegde kilometers en de afstand van huis. Bestaande klanten die reeds over een oudere uitvoering van de TomTom Rider beschikken, kunnen de software op hun apparaat gratis bijwerken via TomTom Home. Om Map Share te kunnen gebruiken moeten wel nieuwe kaarten worden aangeschaft, die begin mei uitkomen.

De TomTom Rider kan tegen een stootje en is waterdicht. Dankzij de extra grote iconen op het 3,5 inch grote aanraakscherm kunt u het apparaat met motorhandschoenen bedienen. De accu garandeert tot vijf uur constant navigatieplezier. Uiteraard is het apparaat met bijgeleverde stroomkabel op de 12-volt accu van de motor aan te sluiten.

De TomTom Rider wordt geleverd met RAM-bevestigingsset, die op bijna iedere motorfiets past en eenvoudig is te installeren. De set is gewapend tegen trillingen. Verder wordt een hoogwaardige Cardo Scala-rider bluetooth headset bijgesloten die op zowel open als gesloten valhelmen past. De headset biedt een zeer goede ruisonderdrukking voor heldere instructies. Hiermee kunt u ook telefoongesprekken voeren.

De verbeterde TomTom Rider 2nd Edition bevat kaarten van Europa, heeft een adviesprijs van €599 euro en komt in Nederland vanaf eind mei op de markt.

ridernw2 
OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters