TomTom komt met vernieuwde GO-serie PND's

TomTom heeft vandaag zijn vernieuwde PND’s aangekondigd op de IFA beurs in Berlijn. De serie bevat de GO 950, GO 750 en de GO 550 en de nieuwigheid zit hem vooral in de vernieuwde software van de PND’s.

TomTom

TomTom heeft vandaag nieuwe PND’s aangekondigd op de IFA beurs in Berlijn. De nieuwe navigators hebben geen nieuw uiterlijk van de producent meegekregen maar hebben wel vernieuwde software van TomTom. Zo zijn nu alle Live-services van TomTom geintegreerd in alle menu’s door het gehele Linux OS van de navigators. Aan de integratie van de TomTom routetechnologie in het scherm van het systeem is veel aandacht besteed, aldus TomTom. Hierdoor moet het apparaat intuïtiever en gemakkelijker te bedienen zijn en geeft het automobilisten voor ze op weg gaan in een oogopslag alle reisinformatie die ze nodig hebben. De nieuwe TomTom GO x50 LIVE serie berekent de snelste routes gebaseerd op ‘s werelds grootste verzameling snelheidsprofielen uit het verleden. Deze voortdurend groeiende database bevat inmiddels ruim 800 miljard snelheidsberekeningen uit het verleden van 15 miljoen gereden kilometers in 24 Europese landen.

De nieuwe TomToms zullen over een aantal weken in de winkels te vinden zijn. Later deze week zullen we een eerste hands-on plaatsen van deze navigators aangezien All About Phones nog de gehele week op de IFA in Berlijn te vinden is.

TomTom Go x550

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. DerOllie -

  Had wel gehoopt dat dat stukje over Snapshot werd uitgebreid, wat is dat eigenlijk? of is dat wat we zien op de foto naast de tekst? een iets uitgebreidere routeoverzicht?

  1. Dominick -

   Dat hoopte ik ook, maar aangezien ik niet het artikel heb geschreven en er ook niets van weet en Danijel in Berlijn zit, kon ik er niet veel meer van maken dan gewoon die zin weghalen:(

   1. DerOllie -

    Ah je collega heeft dus weer te snel een stukje geschreven met typfouten etc? 😛 Ik lees er trouwens verder ook weinig van op andere site's dus kweet niet of het was is…:S

 2. DerOllie -

  uhmmm nogal wat typfoutjes in dit artikel:

  "geïntrigeerd" is iets heel anders dan geintegreerd, en dat laatste bedoel je.

  ook staat er een halve zin in: "cherm via het nieuwe LIVE snapshot"

  Hoera voor spellingscontrole ;):Y

Lek toont uiteindelijke design iPhone 8 en onthult flinke prijskaartje lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Hoesjesmaker onthult meest accurate Galaxy Note 8 renders tot nu toe lees verder

Apple iPhone 8

Zeven Apple iPhone 8 features om naar uit te kijken lees verder

Apple iPhone 8

Apple wil minder afhankelijk worden van Samsung 📱 lees verder

All About Phones Apple iPhone 7 review

Apple is al druk bezig met de iPhone 9: eerste details duiken op lees verder

Samsung Galaxy S8 Active

Drastische transformatie: check de eerste Samsung Galaxy S8 Active foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters