TomTom komt met vernieuwde GO-serie PND's

TomTom heeft vandaag zijn vernieuwde PND’s aangekondigd op de IFA beurs in Berlijn. De serie bevat de GO 950, GO 750 en de GO 550 en de nieuwigheid zit hem vooral in de vernieuwde software van de PND’s.

TomTom

TomTom heeft vandaag nieuwe PND’s aangekondigd op de IFA beurs in Berlijn. De nieuwe navigators hebben geen nieuw uiterlijk van de producent meegekregen maar hebben wel vernieuwde software van TomTom. Zo zijn nu alle Live-services van TomTom geintegreerd in alle menu’s door het gehele Linux OS van de navigators. Aan de integratie van de TomTom routetechnologie in het scherm van het systeem is veel aandacht besteed, aldus TomTom. Hierdoor moet het apparaat intuïtiever en gemakkelijker te bedienen zijn en geeft het automobilisten voor ze op weg gaan in een oogopslag alle reisinformatie die ze nodig hebben. De nieuwe TomTom GO x50 LIVE serie berekent de snelste routes gebaseerd op ‘s werelds grootste verzameling snelheidsprofielen uit het verleden. Deze voortdurend groeiende database bevat inmiddels ruim 800 miljard snelheidsberekeningen uit het verleden van 15 miljoen gereden kilometers in 24 Europese landen.

De nieuwe TomToms zullen over een aantal weken in de winkels te vinden zijn. Later deze week zullen we een eerste hands-on plaatsen van deze navigators aangezien All About Phones nog de gehele week op de IFA in Berlijn te vinden is.

TomTom Go x550

 

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters