TomTom komt met vernieuwde GO-serie PND's

TomTom heeft vandaag zijn vernieuwde PND’s aangekondigd op de IFA beurs in Berlijn. De serie bevat de GO 950, GO 750 en de GO 550 en de nieuwigheid zit hem vooral in de vernieuwde software van de PND’s.

TomTom

TomTom heeft vandaag nieuwe PND’s aangekondigd op de IFA beurs in Berlijn. De nieuwe navigators hebben geen nieuw uiterlijk van de producent meegekregen maar hebben wel vernieuwde software van TomTom. Zo zijn nu alle Live-services van TomTom geintegreerd in alle menu’s door het gehele Linux OS van de navigators. Aan de integratie van de TomTom routetechnologie in het scherm van het systeem is veel aandacht besteed, aldus TomTom. Hierdoor moet het apparaat intuïtiever en gemakkelijker te bedienen zijn en geeft het automobilisten voor ze op weg gaan in een oogopslag alle reisinformatie die ze nodig hebben. De nieuwe TomTom GO x50 LIVE serie berekent de snelste routes gebaseerd op ‘s werelds grootste verzameling snelheidsprofielen uit het verleden. Deze voortdurend groeiende database bevat inmiddels ruim 800 miljard snelheidsberekeningen uit het verleden van 15 miljoen gereden kilometers in 24 Europese landen.

De nieuwe TomToms zullen over een aantal weken in de winkels te vinden zijn. Later deze week zullen we een eerste hands-on plaatsen van deze navigators aangezien All About Phones nog de gehele week op de IFA in Berlijn te vinden is.

TomTom Go x550

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters