'TomTom komt nog met meerdere updates dit jaar voor zijn iPhone-applicatie'

TomTom heeft vandaag tegenover All About Phones bevestigd dat het dit jaar met meerdere updates zal gaan komen voor zijn iPhone-applicatie. Volgens TomTom zal er veel nieuwe functionaliteit worden toegevoegd en zullen ook de databases van de applicatie van een update worden voorzien.

AAP HQ TomTom iPhone

TomTom heeft vandaag door middel van zijn woordvoerder in Nederland tegenover All About Phones te kennen gegeven dat het zijn applicatie dit jaar van meerdere updates zal gaan voorzien. Volgens TomTom moeten gebruikers vooral veel nieuwe functionaliteit tegemoet gaan zien dit jaar en daarnaast zullen de databases voor flitspalen en de kaarten ook van de nodige updates voorzien worden. Opmerkelijk is dat TomTom hierbij gelijk aangeeft dat er in de komende maanden niet slechts een enkele update zal gaan volgen maar dat er meerdere zullen worden vrijgegeven. TomTom wist tegenover All About Phones te melden dat de applicatie bij de volgende update een grote update zal gaan krijgen in de vorm van nieuwe functionaliteiten. Daarnaast wordt ook de flitspalen-databases van een update voorzien door de producent. TomTom kon nog niet zeggen om welke functionaliteiten het precies gaat en wat het nog meer voor ons in petto heeft later dit jaar. Wel wist TomTom te melden dat de updates uiteraard gratis verspreid zullen worden middels de App Store voor gebruikers die de applicatie al gekocht hebben.

Onduidelijk is nog wanneer we precies de nieuwe update voor TomTom kunnen gaan verwachten. Wel liet TomTom ons weten dat deze er spoedig aan zit te komen. Het kan zelfs zo zijn dat de update al is ingediend bij de App Store maar dat Apple nog een goedkeurend oogje moet verlenen aan de update. Een uitgebreide review van de TomTom-applicatie kun je hier vinden.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters