'TomTom komt nog met meerdere updates dit jaar voor zijn iPhone-applicatie'

TomTom heeft vandaag tegenover All About Phones bevestigd dat het dit jaar met meerdere updates zal gaan komen voor zijn iPhone-applicatie. Volgens TomTom zal er veel nieuwe functionaliteit worden toegevoegd en zullen ook de databases van de applicatie van een update worden voorzien.

AAP HQ TomTom iPhone

TomTom heeft vandaag door middel van zijn woordvoerder in Nederland tegenover All About Phones te kennen gegeven dat het zijn applicatie dit jaar van meerdere updates zal gaan voorzien. Volgens TomTom moeten gebruikers vooral veel nieuwe functionaliteit tegemoet gaan zien dit jaar en daarnaast zullen de databases voor flitspalen en de kaarten ook van de nodige updates voorzien worden. Opmerkelijk is dat TomTom hierbij gelijk aangeeft dat er in de komende maanden niet slechts een enkele update zal gaan volgen maar dat er meerdere zullen worden vrijgegeven. TomTom wist tegenover All About Phones te melden dat de applicatie bij de volgende update een grote update zal gaan krijgen in de vorm van nieuwe functionaliteiten. Daarnaast wordt ook de flitspalen-databases van een update voorzien door de producent. TomTom kon nog niet zeggen om welke functionaliteiten het precies gaat en wat het nog meer voor ons in petto heeft later dit jaar. Wel wist TomTom te melden dat de updates uiteraard gratis verspreid zullen worden middels de App Store voor gebruikers die de applicatie al gekocht hebben.

Onduidelijk is nog wanneer we precies de nieuwe update voor TomTom kunnen gaan verwachten. Wel liet TomTom ons weten dat deze er spoedig aan zit te komen. Het kan zelfs zo zijn dat de update al is ingediend bij de App Store maar dat Apple nog een goedkeurend oogje moet verlenen aan de update. Een uitgebreide review van de TomTom-applicatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. kokkie -

  Eerst eens ff bekijken wat de updates inhouden. Zou dom van hun wezen als ze Live serv. en HD traffic erin pleuren. Koop ik igv geen opvolger voor mijn 740 live meer 😛

 2. Danijel -

  Mocht het niet duidelijk zijn: de updates zijn uiteraard gratis die TomTom gaat loslaten. Ik heb dat er ook nog even in het artikel erbij gezet 🙂

 3. w00fer -

  Achterlijke software die TomTom voor iPhone. Ouderwets, niet up to date, duurder dan Navigon en de add-on met zuignappie is buitensporig duur. Daar zit wel een GPS chip, speaker, mic en stroom adapter in, maar dan nog.

  De iPhone moet gewoon goed kunnen werken zonder extra GPS chip en meuk.

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Telegram vs. Whatsapp

Vijf redenen waarom Telegram beter is dan Whatsapp lees verder

11 Telegram features die je nog niet kende lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters