TomTom laat HD Traffic-applicatie zien op Philips NetTV

TomTom heeft haar HD Traffic-dienst geporteerd naar de nieuwe Philips NetTV-standaard zodat gebruikers vanaf hun tv alvast verkeersinformatie kunnen opvragen alvorens ze onderweg gaan naar hun bestemming. Deze nieuwe dienst zal tezamen met de nieuwe dienst van Philips gelanceerd worden.

HD Traffic Philips NetTV

Philips zal rond april een nieuwe dienst voor lcd-tv’s gaan lanceren, genaamd NetTV. Met deze nieuwe dienst kunnen gebruikers via hun televisie internetpagina’s en andere diensten afnemen zonder dat ze daar een computer voor nodig hebben. De gebruiker kan dan met behulp van een afstandsbediening diverse webdiensten selecteren, van Nu.nl tot de Nederlandse Spoorwegen. TomTom is ook van de partij met haar HD Traffic-dienst. TomTom stelt gebruikers zo in staat om voor ze de deur uitgaan te kijken of er ergens file op de route is. Daarnaast wordt er ook informatie verschaft over flitsers en andere obstakels die gebruikers onderweg kunnen gaan tegenkomen. TomTom heeft al bekendgemaakt dat de dienst gelijktijdig met de introductie van NetTV wordt gelanceerd.

Ook andere bedrijven volgens Philips nauwlettend met deze nieuwe dienst omdat de Nederlandse fabrikant een dienst introduceert die een groot potentieel heeft binnen huishoudens. Andere bedrijven hebben al bekendgemaakt dat ze hun site gaan aanbieden voor NetTV. Hieronder vallen onder andere YouTube, eBay, MeteoGroup, Funspot, MyAlbum en Netlog. Gebruikers dienen voor NetTV wel een nieuwe Philips-tv aan te schaffen die voorzien is van een speciale chip om het signaal om te zetten.

Bron: pocket-lint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters