TomTom laat HD Traffic-applicatie zien op Philips NetTV

TomTom heeft haar HD Traffic-dienst geporteerd naar de nieuwe Philips NetTV-standaard zodat gebruikers vanaf hun tv alvast verkeersinformatie kunnen opvragen alvorens ze onderweg gaan naar hun bestemming. Deze nieuwe dienst zal tezamen met de nieuwe dienst van Philips gelanceerd worden.

HD Traffic Philips NetTV

Philips zal rond april een nieuwe dienst voor lcd-tv’s gaan lanceren, genaamd NetTV. Met deze nieuwe dienst kunnen gebruikers via hun televisie internetpagina’s en andere diensten afnemen zonder dat ze daar een computer voor nodig hebben. De gebruiker kan dan met behulp van een afstandsbediening diverse webdiensten selecteren, van Nu.nl tot de Nederlandse Spoorwegen. TomTom is ook van de partij met haar HD Traffic-dienst. TomTom stelt gebruikers zo in staat om voor ze de deur uitgaan te kijken of er ergens file op de route is. Daarnaast wordt er ook informatie verschaft over flitsers en andere obstakels die gebruikers onderweg kunnen gaan tegenkomen. TomTom heeft al bekendgemaakt dat de dienst gelijktijdig met de introductie van NetTV wordt gelanceerd.

Ook andere bedrijven volgens Philips nauwlettend met deze nieuwe dienst omdat de Nederlandse fabrikant een dienst introduceert die een groot potentieel heeft binnen huishoudens. Andere bedrijven hebben al bekendgemaakt dat ze hun site gaan aanbieden voor NetTV. Hieronder vallen onder andere YouTube, eBay, MeteoGroup, Funspot, MyAlbum en Netlog. Gebruikers dienen voor NetTV wel een nieuwe Philips-tv aan te schaffen die voorzien is van een speciale chip om het signaal om te zetten.

Bron: pocket-lint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters