TomTom lanceert de Go 930 en Go 730 samen met IQ Routes

TomTom heeft vandaag zijn nieuwe top modellen gelanceerd, de GO 730 en de GO 930. TomTom heeft eveneens een nieuwe dienst geïntroduceerd onder de naam IQ Routes.

Producenten willen graag hun nieuwe producten voor CeBit aankondigen, zo ook TomTom. De grootste producent van Navigatie apparatuur heeft vandaag zijn twee nieuwe top modellen gelanceerd en ook een nieuwe dienst en accessoires voor navigatie. Als grootste verbetering heeft TomTom IQ Routes geïntroduceerd. IQ Routes™ technologie is gebaseerd op echte gemiddelde snelheden gemeten op wegen, in plaats van statische maximumsnelheden per wegtype. Dit betekent dat de nieuwe TomTom GO reeks een route bepaalt waarbij alle mogelijke routes in overweging worden genomen, en de route die het minste tijd kost wordt geselecteerd. In bijna 50% van alle ritten resulteert dit in een andere en snellere route, waardoor de reistijd aanzienlijk korter is en tevens op geld en benzine wordt bespaard.

Ook is er nieuwe software ontwikkeld voor geavanceerde rijstrookaanwijzingen. Geavanceerde rijstrookaanwijzingen geeft bestuurders een realistischer beeld en verbeterde visuele instructies van de omgeving, waardoor zij beter geïnformeerd zijn over de situatie verderop de weg. Zo weet je dus zeker dat je op de goede baan zit.

Verder zijn ook de twee nieuwe Go serie modellen gelanceerd, namelijk de Go 730 en de Go 930. De grote verbeteringen aan deze modellen is wederom een grote hardeschijf en de nieuwste maps van de VS, Canada en natuurlijk de EU. De modellen zien er wederom strak uit en zullen volgende maand in de winkels liggen. De Go 930 gaat ongeveer 400 euro kosten en de Go 730 tussen de 300 en 350 euro.

De Specificaties van de nieuwe modellen:

  • 4.3″ widescreen 16:9 format LCD (WQVGA: 480*272 pixels)
  • CPU 400 MHz
  • TomTom GO 930: 4 GB internal flash memory, TomTom GO 730: 2 GB
  • SD card slot
  • High sensitivity GPS receiver
  • Bluetooth(TM)
  • Lithium-polymer battery (up to 5 hours operation)
  • Dimensions: 118 mm x 83 mm x 24 mm- convert to inches 4.6 x 3.2 x 1
  • Weight: 7.7 ounces

tomtom-cebit-press-003

 

Als laatst heeft TomTom ook nog een nieuwe accessoire geïntroduceerd onder de naam HD Traffic Receiver. De HD Traffic Receiver heeft een ingebouwde simkaart voor GPRS-verbinding en kan op de sigarettenaansteker van een auto worden aangesloten. De HD Traffic Receiver wordt aangeboden inclusief een abonnement van zes maanden op de HD Traffic-dienst, en is te koop als losse accessoire, of meegeleverd bij een select aantal modellen van de TomTom GO-familie zoals de Go 730 en 930. Meer foto’s van al dit nieuwe navigatie geweld kun je hier vinden.

tomtom-cebit-press-018

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
HTC U11 Plus

Specificaties en foto’s HTC U11 Plus gelekt: complete smartphone lees verder

Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters