TomTom lanceert nieuwe Map Update Service

TomTom heeft een nieuwe dienst gelanceerd waarmee gebruikers er zeker van zijn dat ze altijd de nieuwste kaarten hebben. De service kost tien euro per kwartaal en hiermee kun je altijd de nieuwste kaarten binnen halen voor je PND.

De Map Update Service is beschikbaar voor alle TomTom klanten vanaf 9,95 Euro per kwartaal. Nieuwe kaarten zijn, zolang het abonnement van de gebruiker geldt, ieder kwartaal verkrijgbaar en omvatten alle veranderingen in het wegennetwerk die goedgekeurd zijn door TeleAtlas. “De introductie van de Map Update Service maakt ons al uitgebreide kaartenaanbod compleet”, zegt Corinne Vigreux, TomTom’s Managing Director. “De wegeninfrastructuur in de wereld verandert tot 15% ieder jaar. Met TomTom’s Map Update Service, TomTom Map Share™ en de laatste kaartgarantie kunnen onze gebruikers nu ook al deze veranderingen bijhouden. Hiermee hebben ze nog meer accurate en up-to-date navigatie.”

Alle TomTom navigatieapparaten worden geleverd met een kaart garantie. Wanneer een nieuwe kaart beschikbaar komt binnen 30 dagen dat de bestuurder het apparaat gebruikt, hebben ze recht op een gratis kaartupdate. Deze is te downloaden via TomTom HOME. Nieuwe wegen worden continue gebouwd en verkeerssituaties veranderen de hele tijd. Gemiddeld omvat een nieuwe kaartuitgave duizenden kilometers nieuwe wegen, Nuttige Plaatsen als ook unieke Map Share aanpassingen die door onze klanten zijn doorgegeven. Ieder kwartaal komt er een nieuwe kaart beschikbaar waarin al deze wegveranderingen zijn opgenomen. Met de nieuwe Map Update Service zijn klanten er zeker van zijn dat ze automatisch de laatste kaartversie ontvangen zodra deze beschikbaar is.

Eerder waren consumenten vaak erg verontwaardigd dat TomTom geen gratis updates aanbood aan gebruikers die net een nieuwe PND hadden gekocht van de producent. Via deze nieuwe dienst, die overigens opvallend weinig kost, wil TomTom de consument tegemoet komen.

image.php 
Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters