TomTom stapt in de vrouwenmarkt met de White Pearl Edition

Onder de mobiele telefoons zijn apparaten speciaal gericht op vrouwen al lang niets nieuws meer, maar onder de navigators waren nog geen vrouwelijke apparaten te bekennen. TomTom pioniert dit nieuwe segment nu met een speciale navigator, de TomTom White Pearl Edition.

TomTom White Pearl Edition

Er zijn al tientallen mobiele telefoons gericht op vrouwen, nadat Samsung dit ladyphone-segment lang geleden pionierden zijn deze apparaten nu in alle soorten en maten op de markt te vinden. Navigators hebben echter lang een simpel en strak design gehad waarmee ze niet echt speciaal bij vrouwen populair waren. TomTom heeft hier iets op bedacht en brengt het vrouwelijke design naar de navigators. Het bedrijf heeft een nieuwe versie van zijn TomTom ONE IQ-routes gebracht, de TomTom White Pearl Edition.

De White Pearl Edition heeft vrouwelijke looks, met een mooi bloempatroon op de stijlvolle witte cover. Verder wordt het apparaat geleverd met een speciale pouch die net als de navigator zelf een elegant bloempatroon heeft. In het toestel zelf is niet heel veel veranderd, hoewel er wel een nieuw splash-screen is toegevoegd. Verder zijn er wat nieuwe categorieën aan de POI’s toegevoegd. Het splash-screen zorgt ervoor dat de interface een klein beetje aansluit op het design van het toestel en met de nieuwe POI’s moet TomTom het apparaat nog populairder maken onder de vrouwen. Er zijn namelijk onder andere een “Places to be seen” en een “shop ‘til you drop” categorie toegevoegd waarmee alle vrouwelijke bestuurders nog gemakkelijker de leukste boetiekjes kunnen vinden. Het apparaat moet ongeveer €210 gaan kosten.

Bron: Über Gizmo

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters