TomTom stelt haar carkit voor de iPhone beschikbaar

TomTom heeft bekendgemaakt dat de carkit voor de iPhone vanaf vandaag te koop zal zijn. De carkit is via de Apple Store verkrijgbaar of via de webshop van TomTom zelf.

TomTom iPhone carkit

TomTom heeft middels een persbericht laten weten dat de carkit voor de iPhone de verkoop in gaat. Het accessoires kost net geen honderd euro en is middels de webshop van Apple al beschikbaar. Volgens TomTom zal de carkit binnenkort ook via de site van TomTom zelf te koop zijn voor eveneens de zelfde prijs. TomTom benadrukt in het persbericht dat de applicatie niet bij de carkit inbegrepen zal zitten en dat gebruikers deze los dienen te kopen. Daarnaast werkt de carkit alleen met de 3G versie van de iPhone en de 3GS. De carkit van TomTom zorgt ervoor dat je een iPhone kunt opladen onderweg en daarnaast zou de GPS-ontvangst worden versterkt dankzij de carkit.

De houder van TomTom heeft ook een speaker ingebouwd zodat je de aanwijzingen van de applicatie duidelijker kunt horen, aldus TomTom. De levertijd van het product is momenteel twee weken maar zal naar verwachting iets eerder geleverd gaan worden. Voor een review van de navigatie-applicaties voor op de iPhone kun je hier terecht.

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters