'TomTom stelt zijn navigatiesoftware voor de iPhone uit'

Volgens een Duitse site zou TomTom zijn software voor de iPhone met minimaal drie maanden hebben uitgesteld. Onduidelijk is nog waarom de introductie eventueel uitgesteld zou zijn, TomTom heeft nog niet gereageerd op vragen van de bron.

Volgens een Duitse site heeft TomTom problemen met zijn navigatiesoftware voor de iPhone. Volgens de site zou de producent momenteel problemen ondervinden met de gps-ontvangst en de missende gyroscoop in een iPhone. Hierdoor zou de software niet weten hoe ver het voertuig is doorgereden in gebieden waar geen gps-ontvangst mogelijk is. In bijvoorbeeld tunnels maakt een PND gebruik van zijn ingebouwde gyroscoop om bij te houden hoe ver het voertuig doorgereden is en waar het zich in de tunnel bevindt. Aangezien een iPhone niet over een gyroscoop beschikt moet TomTom een andere manier bedenken om aan te geven hoe ver iemand in een tunnel is. De site weet te melden dat er drie tot vier maanden vertraging zou zijn met de software.

De berichten zijn nog niet bevestigd door een woordvoerder van TomTom, de producent kon tijdens het WWDC wel melden dat de software aan het eind van de zomer beschikbaar zou moeten zijn. Volgens de bron zal TomTom aan het eind van de herfst de software beschikbaar gaan stellen via de App Store.

Het filmpje dat hier stond bestaat helaas niet meer, onze excuses!

Bron: Mobiwoo

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters