TomTom voor de iPhone vindt zijn weg naar de iPhone

TomTom heeft laten weten dat het zijn applicatie voor de iPhone heeft ingeleverd bij de App Store van Apple. De applicatie is inmiddels in de App Store van Apple Nederland te vinden en te kopen.

TomTom voor de iPhone

Bright wist gisteren te melden dat TomTom zijn applicatie heeft aangemeld bij de App Store van Apple. De applicatie zou later vandaag in de winkel van de producent te vinden moeten zijn, de applicatie is echter in Nieuw-Zeeland en Australië reeds te downloaden en te installeren. Inmiddels is de applicatie ook in Europa geland en kunnen we de applicatie aanschaffen. De prijzen zijn ook bekend: de versie met kaarten van West-Europa komt uit op 99 euro en is 1,44GB groot. De Beneluxversie kost 70 euro en hiervoor krijg je alleen kaarten van Nederland, België en Luxemburg. Opvallend is dat de Amerikaanse versie van de applicatie slechts 80 euro is en de versie voor West-Europa twintig euro duurder. De applicatie is inmiddels bij ons aan te schaffen via de App Store.

De carkit van TomTom is nog niet leverbaar maar TomTom zal naar verwachting vandaag een persbericht uitbrengen met meer informatie over de applicatie en de carkit en hoe veel dit alles moet gaan kosten. Ook is nog onduidelijk hoe consumenten aan de carkit moeten gaan komen, waarschijnlijk zal deze via webshops verkocht gaan worden.

TomTom voor de iPhone

 

TomTom voor de iPhone

 

TomTom voor de iPhone

 

TomTom voor de iPhone 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. kokkie -

  Ik vind hem persoonlijk tegenvallen. Er zit ook geen lane assist / reality view en Live services op. Maar dat was ook niet te verwachten dat ze de Live services/HD traffic ook op de iPhone versie zouden toevoegen. Ik zie geen voordelen tgo de andere navigatie software voor de iPhone. Blijf dus maar bij mijn TT go live en Navigon op mijn iPhone.

  1. zwerver -

   Lane Assist zou er aan komen bij de volgende update, HD traffic is zeker een gemis…. Maar ik vind hem sneller dan Navigon en dat is me een boel waard…

   1. Dominick -

    Waarom zou je een TomTom one kopen als het ook op je iPhone kan als je die toch al hebt? Misschien heeft hij wat meer functies, maar ik zou zelfs voor dezelfde prijs voor de iPhone kiezen. Weer een apparaat minder:)

Pokémon Go Halloween

Deze vijf nieuwe Pokémon zijn nu in Pokémon Go te vangen! lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters