TomTom voorziet de Toyota Yaris van navigatie

Bij Toyota kunnen vanaf vandaag auto’s worden besteld met ingebouwde TomTom navigatie onder de naam TomTom DUO, aldus Pocketinfo.

TomTom had op de Cebit voor het eerst deze comibinatie getoond aan de wereld echter is er vanuit TomTom huizen nog geen bericht verschenen over deze nieuwe combinatie. Het TomTom-systeem is eenmaal ingebouwd helemaal weggewerkt in het dashboard van de Toyota Yaris, aldus Pocketinfo. Parkeer je de auto, dan hoef je alleen het navigatiefrontje mee te nemen waardoor er een beveiliging is ingebouwd in de navigatie. Het frontje kan thuis ook worden verbonden met TomTom HOME, waardoor er de mogelijkheid is om kaarten te updaten, verkeersinformatie te ontvangen en andere content binnen te halen.

Het is echter nog wel eve wachten op overige specificaties tot dat TomTom een persbericht heeft uitgedaan.

““Wij brengen onze uitgebreide navigatie-ervaring en kennis naar de automobielindustrie als integraal onderdeel van onze langetermijn strategie. De ingebouwde draagbare navigatieoplossing biedt een betaalbare en verbeterde gebruikerservaring aan consumenten en wij zijn verheugd om dit systeem als eerste in de industrie te lanceren met vooraanstaand autofabrikant Toyota.”

tomtom_yaris2 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters