Antutu’s top 10 beste smartphones van 2016

AnTuTu is een bekende benchmarktest waarmee de prestaties van smartphones gemeten kunnen worden. Elk jaar maakt de website de beste toestellen van het afgelopen jaar bekend. Dit zijn de beste smartphones van 2016.

Android

De beste Android telefoon uit 2016 is de OnePlus 3T. Met een gemiddelde score van 163013 staat deze bij Android op nummer één, maar de smartphone staat op nummer drie als het gaat om alle smartphones van 2016. Met 159911 punten staat de LeEco Le Pro 3 op nummer twee van de beste Android smartphones uit 2016. Op nummer drie van deze lijst verschijnt de Moto Z met 148820 punten.


iOS

De iPhone 7 Plus staat op de eerste plek betreft best presterende smartphones van 2016. Deze smartphone krijgt 181316 punten. De nummer twee plek gaat naar de iPhone 7 met 172001 punten. De iPad Pro 12.9” is het beste iOS-apparaat van 2016 en krijgt dan ook een hogere score dan de iPhone 7 Plus, die op nummer twee staat van de beste iOS-apparaten.

 

AnTuTu

De scores die gepubliceerd zijn door AnTuTu worden gebaseerd op minstens 2000 tests. Toestellen die minder dan 2000 keer werden getest, zoals concept-telefoons, dingen dus niet mee. Wat opvallend aan de lijst is, is dat Samsung niet in de top 10 staat. In de Verenigde Staten stonden juist wel verschillende Samsung smartphones in de top tien van beste Android-telefoons. De Samsung Galaxy S7 Edge stond daar op nummer één, de Samsung Galaxy S7 op nummer twee en de Samsung Galaxy Note 4 op nummer drie.

Wat is jouw favoriete smartphone? Laat het in een reactie weten.

Bronnen: Phone Arena en Phandroid

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters