Tringg start met nieuwe dienst voor 'onbeperkt' bellen en sms'en in Nederland

Het bedrijf 6GMOBILE B.V start vanaf vandaag met een nieuwe dienst, Tringg. Met Tringg kunnen consumenten onbeperkt bellen en sms’en in Nederland voor een vast bedrag per maand. De dienst is overigens niet geheel onbeperkt.

Tringg LogoIn Nederland wordt al langere tijd gesproken over een dienst waarbij consumenten onbeperkt zouden kunnen bellen en sms’en in Nederland. Met de nieuwe dienst Tringg zou de MVNO naar eigen zeggen de eerste provider in Nederland zijn die deze dienst in ons land gaat aanbieden. De provider, die gebruik maakt van het KPN-netwerk, biedt voor €24,95 per maand duizend belminuten of sms’jes aan. De term ‘onbeperkt’ is dan ook relatief aangezien in de algemene voorwaarden van de telco wordt gesproken over een Fair Use Policy die is vastgesteld op 1250 units. Een unit is één belminuut of één sms, aldus Tringg. De provider geeft aan dat de dienst in principe onbeperkt is maar indien gebruikers consequent over de schreef gaan, dan kan de provider in goed overleg ingrijpen.

De MVNO biedt daarnaast ook internet aan via een 3G-verbinding. Gebruikers krijgen een Fair Use Policy van 1000MB voor hun kiezen maar ze kunnen ook hiermee onbeperkt internetten en er wordt alleen ingegrepen als consumenten de FUP stelselmatig schenden. Daarnaast laat Tringg weten dat er niet gestreamed mag worden met het data-abo en ook tethering is niet toegestaan. De Tringg-abonnementen zijn in twee smaken te verkrijgen, te weten Tringg en Tringg 3G en hebben een contractsduur van 12 maanden. Consumenten kunnen vooralsnog niet naar 0900-nummers bellen en kunnen daarnaast niet in het buitenland bellen.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters