Tringg start met nieuwe dienst voor 'onbeperkt' bellen en sms'en in Nederland

Het bedrijf 6GMOBILE B.V start vanaf vandaag met een nieuwe dienst, Tringg. Met Tringg kunnen consumenten onbeperkt bellen en sms’en in Nederland voor een vast bedrag per maand. De dienst is overigens niet geheel onbeperkt.

Tringg LogoIn Nederland wordt al langere tijd gesproken over een dienst waarbij consumenten onbeperkt zouden kunnen bellen en sms’en in Nederland. Met de nieuwe dienst Tringg zou de MVNO naar eigen zeggen de eerste provider in Nederland zijn die deze dienst in ons land gaat aanbieden. De provider, die gebruik maakt van het KPN-netwerk, biedt voor €24,95 per maand duizend belminuten of sms’jes aan. De term ‘onbeperkt’ is dan ook relatief aangezien in de algemene voorwaarden van de telco wordt gesproken over een Fair Use Policy die is vastgesteld op 1250 units. Een unit is één belminuut of één sms, aldus Tringg. De provider geeft aan dat de dienst in principe onbeperkt is maar indien gebruikers consequent over de schreef gaan, dan kan de provider in goed overleg ingrijpen.

De MVNO biedt daarnaast ook internet aan via een 3G-verbinding. Gebruikers krijgen een Fair Use Policy van 1000MB voor hun kiezen maar ze kunnen ook hiermee onbeperkt internetten en er wordt alleen ingegrepen als consumenten de FUP stelselmatig schenden. Daarnaast laat Tringg weten dat er niet gestreamed mag worden met het data-abo en ook tethering is niet toegestaan. De Tringg-abonnementen zijn in twee smaken te verkrijgen, te weten Tringg en Tringg 3G en hebben een contractsduur van 12 maanden. Consumenten kunnen vooralsnog niet naar 0900-nummers bellen en kunnen daarnaast niet in het buitenland bellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. anita -

    inmmiddels is het bedrag 29,95 per maand voor 1250 minuten en tring 3G is 34,95 dus is 5 euro per maand verhoogd ook is het jammer dat tring niet werkt met een blackberry.

  2. marco vissers -

    Leuk alternatief dat Tringg. Ik heb alles net eens goed gelezen en ga het eens proberen. Ik las op de website van sim only dat [url=http://www.simonly.eu/nl/sim-only-tringg/]Tring[/url] gebruikt maakt van KPN.

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters