'Tussenschot iPhone 4G op de foto gezet'

De iPhone 3GS ligt alweer een tijdje in de winkels en het wordt dan ook tijd voor geruchten over de nieuwe telg van Apple. Eerder hoorden we al iets over LTE-testen, nu is er schijnbaar een stukje van het toestel op de foto gezet.

Tussenschot iPhone 4G

Op 19 oktober hoorden we voor het eerst een serieus gerucht over de volgende generatie iPhone, namelijk dat deze LTE, ook bekend als 4G, zal gaan ondersteunen. Verizon zou daarmee aan het testen zijn met een nieuw apparaat van Apple. Aangezien het al weer even geleden is dat de iPhone 3GS in de winkels kwam, blijft het natuurlijk niet bij dat ene gerucht. Een ander gerucht kwam gisteren naar voren, toen een Chinees bedrijf een foto van het tussenschot van een iPhone 4G plaatste.

Een tussenschot zit in iedere telefoon en is het plaatje tussen het scherm en het moederbord waar alle onderdelen op gemonteerd zitten. Uit dit plastic plaatje is ongeveer op te maken hoe de telefoon gevormd zal zijn en bij deze iPhone zien we dat hij qua vorm weer precies hetzelfde zal zijn als de iPhone 3GS. Ook is te zien dat de camera en de lader op dezelfde plaats zullen zitten, maar daar blijft het wel bij. Het enige opvallende is dat het tussenschot een flink aantal millimeters kleiner is dan dat van de oude iPhones, wat deels verloren zal gaan door de behuizing die er nog omheen komt, maar wat misschien ook wel wijst op een iets compacter formaat voor het nieuwe toestel.

Vorige week lekte al een ander stukje van de iPhone 4G uit, via hetzelfde Chinese bedrijf. Het ging hier om de sim-tray, die er net wat anders uitziet dan die van de iPhone 3GS. Dit zou kunnen wijzen op een ander design voor het toestel, hoewel dat natuurlijk niet per se zo hoeft te zijn.

iPhone 4G tussenschot uitleg

 

iPhone 4G sim-tray 

Bron: IntoMobile

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters