'Tussenschot iPhone 4G op de foto gezet'

De iPhone 3GS ligt alweer een tijdje in de winkels en het wordt dan ook tijd voor geruchten over de nieuwe telg van Apple. Eerder hoorden we al iets over LTE-testen, nu is er schijnbaar een stukje van het toestel op de foto gezet.

Tussenschot iPhone 4G

Op 19 oktober hoorden we voor het eerst een serieus gerucht over de volgende generatie iPhone, namelijk dat deze LTE, ook bekend als 4G, zal gaan ondersteunen. Verizon zou daarmee aan het testen zijn met een nieuw apparaat van Apple. Aangezien het al weer even geleden is dat de iPhone 3GS in de winkels kwam, blijft het natuurlijk niet bij dat ene gerucht. Een ander gerucht kwam gisteren naar voren, toen een Chinees bedrijf een foto van het tussenschot van een iPhone 4G plaatste.

Een tussenschot zit in iedere telefoon en is het plaatje tussen het scherm en het moederbord waar alle onderdelen op gemonteerd zitten. Uit dit plastic plaatje is ongeveer op te maken hoe de telefoon gevormd zal zijn en bij deze iPhone zien we dat hij qua vorm weer precies hetzelfde zal zijn als de iPhone 3GS. Ook is te zien dat de camera en de lader op dezelfde plaats zullen zitten, maar daar blijft het wel bij. Het enige opvallende is dat het tussenschot een flink aantal millimeters kleiner is dan dat van de oude iPhones, wat deels verloren zal gaan door de behuizing die er nog omheen komt, maar wat misschien ook wel wijst op een iets compacter formaat voor het nieuwe toestel.

Vorige week lekte al een ander stukje van de iPhone 4G uit, via hetzelfde Chinese bedrijf. Het ging hier om de sim-tray, die er net wat anders uitziet dan die van de iPhone 3GS. Dit zou kunnen wijzen op een ander design voor het toestel, hoewel dat natuurlijk niet per se zo hoeft te zijn.

iPhone 4G tussenschot uitleg

 

iPhone 4G sim-tray 

Bron: IntoMobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Dominick -

    flitser kan er in princiepe nog bovenop liggen, maar ik verwacht het niet. Dit kan zeker niet elkvtoestel zijn en zegt wel degelijk iets over de vorm van de telefoon ; )

  2. Erik-jan -

    Wow, dat is met nogal wat.

    Krijgen we nu ook een nieuwsbericht als er binnenkort een foto van de MicroUSB connector, die mogelijk in de 4G komt is gemaakt?

Lek toont uiteindelijke design iPhone 8 en onthult flinke prijskaartje lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Hoesjesmaker onthult meest accurate Galaxy Note 8 renders tot nu toe lees verder

Apple iPhone 8

Zeven Apple iPhone 8 features om naar uit te kijken lees verder

Apple iPhone 8

Apple wil minder afhankelijk worden van Samsung 📱 lees verder

All About Phones Apple iPhone 7 review

Apple is al druk bezig met de iPhone 9: eerste details duiken op lees verder

Samsung Galaxy S8 Active

Drastische transformatie: check de eerste Samsung Galaxy S8 Active foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters