Twee goedkope muziektelefoons van Samsung gespot

De geruchtenmolen draait ook in het weekend op volle toeren, vandaag zijn het twee Samsung-telefoons die opduiken uit het niets. De M2310 en M2710 zijn beide broertjes van de M2510 die al eerder uitlekte en komen daarmee in het laagste segment muziektelefoons terecht.

Als op één na grootste telefoonproducent wereldwijd heeft Samsung heel wat informatie geheim te houden en dat lukt niet altijd even goed. Vele toestellen lekken al uit voordat ze aangekondigd zijn en ook vandaag weer kwamen we twee toestellen tegen die nog niet aangekondigd zijn. Het zijn vandaag twee goedkope, simpele muziektoestellen die zich aan de wereld laten zien, namelijk de Samsung M2710 en de Samsung M2710. Beide toestellen lijken erg op de Samsung M2510, die we al spotten op een dealerevent van Samsung een aantal weken geleden. Wanneer de beide telefoons aangekondigd zullen worden en of ze ook in Nederland te vinden zullen zijn is nog niet bekend.

Samsung M2710

Het eerste toestel van vandaag is de Samsung M2710, een muziekslider met speciale muziektoetsen op de voorkant. Het toestel heeft matige specs en zal dan ook in het low-end/mid-range segment van de markt terechtkomen. Het toestel heeft een camera met een resolutie van 2 megapixels, verder zijn er zaken zoals een FM-radio en natuurlijk een mp3-speler aanwezig in het toestel. Ook is een 3,5 mm jack aanwezig en zullen zaken als Bluetooth en MicroSD-kaartjes ondersteund worden. Een laatste leuke functie is de zogenaamde ‘Mobile Tracker’, waarmee het toestel makkelijker op te sporen is als je hem verloren bent of als hij gestolen is. UMTS-ondersteuning zit zoals het er nu uitziet niet in deze M2710 ingebouwd, dus gebruikers zullen het waarschijnlijk met een langzame GPRS-verbinding moeten doen.

Samsung M2310

Het tweede toestel heeft een wat lagere index dan de M2710, namelijk M2310. Welke functies precies verschillen is nog niet bekend, maar wel weten we het verschil dat de M2310 een clamshell-model is, terwijl de M2710 en de M2510 sliders zijn. De M2310 heeft net als de M2710 features als een FM-radio, een mp3-speler en Bluetooth-ondersteuning. Wat de resolutie van de camera zal zijn is nog niet bekend op dit punt, maar gezien de plaatsing van de camera verwachten we niet te veel. Waarschijnlijk zal de resolutie rond de 1,3 megapixels zitten. UMTS-ondersteuning is ook bij dit toestel niet in zicht, GPRS wordt natuurlijk wel ondersteund. De Mobile Tracker functie van de M2710 zal ook in de M2310 te vinden zijn. Hieronder zijn nog wat foto’s van beide toestellen te vinden, de eerste rij is de M2710 en de tweede rij de M2310.

Samsung M2710

 

Samsung M2710

 

Samsung M2710

 

Samsung M2310

 

Samsung M2310

 

Bron: Unwired View

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters