Twee Motorola toestellen laten zich opnieuw zien

Twee nieuwe Motorola toestellen, die we onlangs al gezien hadden, zijn vandaag opnieuw de revu gepasseerd. Het gaat om de Motorola ZN300 en ook de RAZR3 heeft weer een teken van leven gegeven. Klik verder voor veel foto’s en wat nieuwe info van de beide toestellen.

Motorola Ruby VE1 RAZR3 persfoto

Het eerste toestel dat vandaag opnieuw aan de wereld voorbij ging is de Motorola VE1 RAZR3 ‘Ruby’. Dit toestel zou oorspronkelijk gecanceld zijn, maar zondag zagen we weer nieuwe info van de telefoon en ook vandaag kwam er weer wat nieuws naar buiten. Het gaat om twee foto’s, eentje van de voorkant terwijl het toestel dichtgeklapt is en eentje van de achterkant van het toestel. De foto van de achterkant laat opnieuw de 5-megapixelcamera zien, de foto van de voorkant toont ons dat het toestel een groot touchscreen heeft voorop, zoiets als de Samsung G400 Soul. Dat deze informatie uitgelekt is betekent natuurlijk niet meteen dat Motorola het toestel nieuw leven in zal blazen, maar het begint er wel steeds meer op te lijken.

Motorola Ruby VE1 RAZR3 dichtgeklapt voorkant

 

Motorola Ruby VE1 RAZR3 achterkant

 

Motorola ZN300 open

Toestel nummer twee dat we vandaag tegenkwamen is ook een oude bekende, maar dit keer niet gecanceld. De Motorola ZN300 moet een eigenzinnige slider worden met een bijzonder toetsenbord. De details over dit toestel zijn nog steeds niet talrijk, het enige dat we weten is dat hij een 3,2-megapixelcamera zal hebben en dat het scherm van het toestel een QVGA-resolutie zal hebben. Daarnaast wijzen foto’s uit dat het navigatietoetsenbord van het toestel geen normaal toetsenbord is, maar iets in de trant van het toetsenbord dat we vinden in de Motorola ZINE ZN5. Een specificatie die in nieuwe foto’s van het toestel naar voren kwam, is de 3,5-mm audiopoort die het toestel zal hebben. Meer foto’s zijn hieronder te vinden en deze zijn aanklikbaar voor grotere versies.

Motorola ZN300 open rechts

 

Motorola ZN300 dicht voor

 

Motorola ZN300 landscape

 

Motorola ZN300 acterkant

 

Bron: Unwired View

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Geen MIUI meer: ‘Xiaomi werkt aan Android One-smartphone’ lees verder

IFA mobiele vakbeurs

Dit kunnen we verwachten van IFA 2017 lees verder

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters