Twee Nederlandse versies HTC Flyer bekend

Mark Moons, countrymanager van HTC Nederland, heeft op twitter bekend gemaakt welke twee versies HTC van haar Flyer-tablet in Nederland zal uitbrengen. Het gaat om één versie met 3G en Wi-Fi en één versie met alleen Wi-Fi.

HTC Flyer tablet

Zoals in de onderstaande tweet te lezen is, zal de Nederlandse markt te maken gaan krijgen met een 32GB-versie met Wi-Fi en 3G, en een 16GB-versie met alleen Wi-Fi. Prijzen zijn nog niet bekend gemaakt, maar het moge duidelijk zijn dat de 16GB-versie een stuk minder moet gaan opleveren voor HTC.

De Flyer is HTC’s eerste tablet, die uitgerust is met Android Gingerbread. Wel heeft Moons al bevestigd dat het apparaat sowieso een update naar Google’s tablet OS, Android Honeycomb, zal krijgen. Verder wordt de Flyer vooral gekenmerkt door haar design en een speciale feature die gehuld gaat onder de naam HTC Scribe. Daarmee kun je makkelijk met een pennetje aantekeningen maken op het scherm van de Flyer, wat overigens wel capacitief is.

HTC Flyer update: Zal in Benelux definitief beschikbaar zijn in 2 versies:1) Met 32Gig intern + 3.5G en WiFi2) Met 16Gig intern + Wifiless than a minute ago via web

Mark Moons
markmoons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters