Twee nieuwe BlackBerry's verschijnen online

Gisteren zijn zowel de BlackBerry Dakota als de BlackBerry Curve Apollo uitgelekt. Van beide toestellen verscheen een afbeelding online.

BlackBerry Dakota

De eerste telefoon hebben we al even gezien: de BlackBerry Dakota. Heel bekend, maar toch net iets anders: het toestel ziet eruit als de Bold, maar heeft naast het bekende toetsenbordje ook een touchscreen. Het toestel zal dan ook in de Bold-lijn gaan vallen en heeft een aantal interessante spec-updates gekregen.

Zo zou het toestel uitgerust zijn met een NFC-chip, een digitaal kompas en de mogelijkheid om een Wi-Fi-hotspot te creëren. De camera heeft een resolutie van 5 megapixels en neemt filmpjes op in 720p HD. Het scherm van de nieuwe Bold is dus aanraakgevoelig en heeft een doorsnede van 2,8 inch in combinatie met een VGA-resolutie. Verder is het toestel slechts 10,5 millimeter dik en heeft het 768MB RAM-geheugen. Details over prijs, beschikbaarheid of de aankondiging zijn niet bekend.

BlackBerry Curve Apollo

De tweede nieuwe binnenkomer gisteren was de BlackBerry Curve Apollo, wat uiteraard nog een codenaam is. Ook dit toestel is dun met een dikte van 11 millimeter en net als in de Dakota zit ook in deze Curve-opvolger een NFC-chip. Het toestel heeft volledige communicatiemogelijkheden; hij ondersteund Wi-Fi, HSDPA, Bluetooth 2.1, GPS en NFC. Er zit een 800MGz-processor in van het type Tavor MG-1 en het toestel krijgt 512MB RAM mee. De camera heeft een resolutie van 5 megapixels en de schermresolutie is 480×360 pixels.

Daarmee lijkt ook de Curve-lineup een erg complete smartphone te krijgen, en zijn de grootste verschillen met de Bold-lijn het touchscreen, het design en de prijs. Zoals op de foto hiernaast te zien krijgt de nieuwe Curve namelijk een erg fris design voor BlackBerry-begrippen. Ook over deze telefoon is nog niets bekend als het gaat om de prijs of releasedatum.

Bron: Boy Genius Report

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone 8

5 redenen om (niet) voor de iPhone 8 en 8 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 design Google

Google sluit grote deal met smartphone-tak HTC: alles wat je moet weten lees verder

OnePlus 5 JCC+

Deze smartphones laden het allersnelst op lees verder

iPhone X geld

Dit is hoeveel het Apple kost om een iPhone X te maken lees verder

Tim Cook iPhones 2018 iPhone X

Touch ID en meer: trefzekere analist deelt Apple’s plannen volgende iPhones lees verder

iOS 11 wallpapers

iOS 11 brengt legendarische lockscreen en homescreen eerste iPhone terug lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters