Twee nieuwe HTC's gelekt: HTC M4 en HTC G2

Naast de veelvuldig gelekte M7 zal HTC binnenkort nog twee toestellen hebben: de M4 en de G2. Dat meldt Unwired View.

De M4 en de G2 zullen volgens de geruchten na de M7 bekend gemaakt worden. Deze lente zouden de toestellen vervolgens in de winkels terecht moeten komen.

De G2 is de goedkoopste van de twee en zal een dualcoreprocessor krijgen met een kloksnelheid van 1GHz. Of het om een tragere ARM Cortex A9- of A5-kern gaat, of om een snellere Krait-kern is niet bekend. Het toestel krijgt een 3,5″-scherm met HVGA-resolutie en moet het doen met 512MB RAM-geheugen. Verder zit er 4GB aan opslagruimte in en zal het toestel en 5-megapixelcamera hebben. Als besturingssysteem krijgt deze telefoon Android 4.

De M4 wordt een toestel in het middensegment, onder de M7. Het toestel moet een 1,2GHz dualcore Qualcomm Snapdragon S4-chip krijgen en een 4,3″-scherm met 720p-resolutie. Verder gaat er 2GB aan RAM in het toestel en kan hij 16GB aan gegevens opslaan. Het toestel wordt uitgerust met LTE-connectiviteit en krijgt een 13-megapixelcamera. De Androidversie op deze telefoon zou Android 4.1 Jelly Bean zijn.

HTC G2 specs 
HTC M4 specs 

Bron: BGR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Kaya96 -

  De HTC One S heeft momenteel een 1.5 gHz dual core processor en ik zie hier dat de opvolger ervan een 1.2 gHz dual core processor zal hebben? Dus de opvolger zal een beetje wat trager zijn dan zijn voorganger?

  1. Dominick -

   Zo zwart op wit is het niet (dit kan een kwalitatief betere CPU zijn, het geheugen kan sneller zijn waardoor het geheel sneller wordt en de software doet ook een heleboel). Maar het zou kunnen idd.

  1. Timboektoe -

   Dat was Sony. Ik mis een 5 inch+ scherm in hun protfolio. Ook al zullen sommigen hier zeggen dat het te groot is, het succes van de Note 1 en Note 2 bewijst het tegendeel.

   1. Dominick -

    HTC heeft dat ook weleens beweert. We zullen het maar gewoon allemaal met een korreltje zout nemen 🙂

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters