Twee nieuwe Spykers voor het Mobile World Congress

Hoewel Spyker oorspronkelijk een automerk is, is de merknaam al even actief op de mobiele markt. Op het Mobile World Congress zal Spyker aanwezig zijn en wij hebben alvast foto’s gekregen van twee toestellen die ze pas volgende maand gaan lanceren.

Spyker staat toch vooral bekend als automerk, maar ook op een aantal andere markten is de merknaam te vinden. Zo is er een fiets uitgebracht door Spyker en zagen we al een drietal mobiele telefoons die uitgebracht waren onder de merknaam Spyker. De toestellen waren echter nog niet door Spyker zelf ontworpen, maar onder licentie uitgebracht door het Zwolse Connect4. De licentie is inmiddels weer terug bij Spyker zelf en het merk heeft dan ook een aantal nieuwe toestellen op de plank liggen. Er is nog niets over deze toestellen bekend, maar wij hebben alvast foto’s voor je weten te bemachtigen.

Spyker EG200

 

Het eerste toestel, dat waarschijnlijk de naam Spyker EG200 zal krijgen, is een compacte slider die bediend wordt door middel van een touchpad. Verder is het toestel onder andere voorzien van een 2-megapixelcamera. Andere specificaties van het toestel zijn nog niet bekend, maar we verwachten dat deze niet erg geavanceerd zullen zijn omdat het hier natuurlijk gaat om een designtoestel.

spyker 

Het tweede toestel dat Spyker voor ons in petto zal hebben op het Mobile World Congress, is ook een slidemodel. Dit keer heeft het toestel geen touchpad voor de bediening, maar een regulier toetsenbordje. Over een naam van dit toestel is helaas nog niets te zeggen en ook specificaties weten wij niet. Het enige dat uit de foto’s is op te maken is dat het toestel bepakt zal zijn met een camera, maar ook daar zijn niet meer details over bekend.

spyker achterkant 

Beide telefoons staan, samen met nog andere toestellen van Spyker, gepland voor het Mobile World Congress, dat dit jaar van 16 tot 19 februari in Barcelona gehouden zal worden. All About Phones zal hier ook aanwezig zijn en zodra er meer bekend wordt over deze toestellen lees je het natuurlijk hier.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters