Twee onaangekondigde Samsung-smartphones al af

Een tweetal onaangekondigde Samsung-smartphones is al klaar. Waarschijnlijk gaat het om twee telefoons in de nieuwe A-reeks van de Koreaanse fabrikant. Deze smartphones kenmerken zich door midrange specificaties en een premium design.

De Samsung Galaxy A3

De telefoons worden benoemd door T-Mobile, dat op bezoek was bij Samsung Nederland. “En dan zien we ineens twee nieuwe toestellen van Samsung”, schrijft T-Mobile op haar liveblog van het bezoek bij de Koreaanse fabrikant. “Komen eerste kwartaal 2015 op de markt.”

Het lijkt logisch dat het om de A3, A5 en/of A7 gaat. Via de Chinese telecomautoriteit TENAA verschenen er al foto’s van de A3 en A5. Misschien dat T-Mobile die twee telefoons heeft gezien. Heel veel meer woorden maakt de provider er alleen niet aan vuil. “We mogen uiteraard geen foto’s plaatsen, dus dat doen we ook niet. Toestellen zien er mooi uit. Komt goed!”, besluit T-Mobile.

De Samsung Galaxy A3 wordt als het goed is de goedkoopste smartphone in de Alpha-reeks. Hij krijgt een 4,5-inch scherm met een resolutie van 960×540 pixels. De processor klokt 1,2 GHz, hij heeft 1GB ram en 8GB uitbreidbaar geheugen. Ook is hij maar 6,9 millimeter dun.

De Samsung Galaxy A5 heeft een 64 bit-processor, de Snapdragon 410. Waarschijnlijk klokt ook deze chipset 1,2 GHz. De smartphone zou 2GB ram en 16GB uitbreidbaar geheugen hebben. Het scherm is 5 inch groot en heeft een resolutie van 720×1280 pixels.

Samsungs nieuwe telefoons zijn dus al klaar. Nu is het wachten geblazen tot het eerste kwartaal van 2015. In een roadmap voor 2014 benoemt Samsung ook een nieuwe serie smartphones in de categorie ‘tactisch product’. Naast de Galaxy K Zoom en de Galaxy Alpha gaat het hier om dus een nieuwe reeks smartphones. Dit zou zomaar de A-serie kunnen zijn.

De Roadmap van Samsung hint op de komst van de Galaxy A-reeks 
Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters