Twee onaangekondigde Samsung-smartphones al af

Een tweetal onaangekondigde Samsung-smartphones is al klaar. Waarschijnlijk gaat het om twee telefoons in de nieuwe A-reeks van de Koreaanse fabrikant. Deze smartphones kenmerken zich door midrange specificaties en een premium design.

De Samsung Galaxy A3

De telefoons worden benoemd door T-Mobile, dat op bezoek was bij Samsung Nederland. “En dan zien we ineens twee nieuwe toestellen van Samsung”, schrijft T-Mobile op haar liveblog van het bezoek bij de Koreaanse fabrikant. “Komen eerste kwartaal 2015 op de markt.”

Het lijkt logisch dat het om de A3, A5 en/of A7 gaat. Via de Chinese telecomautoriteit TENAA verschenen er al foto’s van de A3 en A5. Misschien dat T-Mobile die twee telefoons heeft gezien. Heel veel meer woorden maakt de provider er alleen niet aan vuil. “We mogen uiteraard geen foto’s plaatsen, dus dat doen we ook niet. Toestellen zien er mooi uit. Komt goed!”, besluit T-Mobile.

De Samsung Galaxy A3 wordt als het goed is de goedkoopste smartphone in de Alpha-reeks. Hij krijgt een 4,5-inch scherm met een resolutie van 960×540 pixels. De processor klokt 1,2 GHz, hij heeft 1GB ram en 8GB uitbreidbaar geheugen. Ook is hij maar 6,9 millimeter dun.

De Samsung Galaxy A5 heeft een 64 bit-processor, de Snapdragon 410. Waarschijnlijk klokt ook deze chipset 1,2 GHz. De smartphone zou 2GB ram en 16GB uitbreidbaar geheugen hebben. Het scherm is 5 inch groot en heeft een resolutie van 720×1280 pixels.

Samsungs nieuwe telefoons zijn dus al klaar. Nu is het wachten geblazen tot het eerste kwartaal van 2015. In een roadmap voor 2014 benoemt Samsung ook een nieuwe serie smartphones in de categorie ‘tactisch product’. Naast de Galaxy K Zoom en de Galaxy Alpha gaat het hier om dus een nieuwe reeks smartphones. Dit zou zomaar de A-serie kunnen zijn.

De Roadmap van Samsung hint op de komst van de Galaxy A-reeks 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Stefan De Jong -

    Deze telefoons zijn aan de buitenkant af maar er zitten nog vele bugs in het systeem draait momenteel op 4.4.4 maar zal Android L worden.
    Mocht het toestel zelf vast houden 😀

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters