Twee Sony Ericsson-toestellen opnieuw gefotografeerd

Twee nog onaangekondigde toestellen van Sony Ericsson die we niet voor het eerst zien zijn opnieuw op de foto gezet: de Xperia play en de opvolger van Sony Ericsson’s X10 Mini Pro.

SE Xperia Play spypic

De eerste kandidaat, de Xperia play, is de langverwachte Playstation Phone, ook bekend onder zijn codenaam Zeus. In de nieuwe preview ging het vooral om de gamingmogelijkheden van de Xperia play, die uitgerust is met fysieke gametoetsen en dus in ieder geval via een emulator alle games van de PSP Go kan spelen. Volgens de preview, die opgemerkt werd door GSM Arena, worden door een emulator die van buitenaf gemaakt is ongeveer 70% van de PSP Go-games goed afgespeeld.

SE Xperia Play spypic

 

SE Xperia Play spypic

 

SE Xperia Play spypic

 

De volgende kandidaat is voorlopig alleen nog bekend onder zijn codenaam Mango en moet de opvolger van de Xperia X10 mini pro worden. Op de nieuwe foto’s is voor het eerst het toetsenbord te zien, dat verdacht veel lijkt op dat van de Vivaz Pro.

Voor wat betreft de specificaties lijkt het er toch op dat het toestel een 800MHz-processor gaat krijgen. Dat gaat dan om Qualcomm’s MSM7230 Snapdragon-processor, die we onder andere kennen van de HTC Desire Z en daarin in ieder geval prima presteerde. Het scherm wordt met 3″ wat groter dan dat van zijn voorganger en in plaats van Eclair draait op de nieuwe telefoon Gingerbread.

SE Mango spypic

 

SE Mango spypic

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters