Twee Sony Ericsson-toestellen opnieuw gefotografeerd

Twee nog onaangekondigde toestellen van Sony Ericsson die we niet voor het eerst zien zijn opnieuw op de foto gezet: de Xperia play en de opvolger van Sony Ericsson’s X10 Mini Pro.

SE Xperia Play spypic

De eerste kandidaat, de Xperia play, is de langverwachte Playstation Phone, ook bekend onder zijn codenaam Zeus. In de nieuwe preview ging het vooral om de gamingmogelijkheden van de Xperia play, die uitgerust is met fysieke gametoetsen en dus in ieder geval via een emulator alle games van de PSP Go kan spelen. Volgens de preview, die opgemerkt werd door GSM Arena, worden door een emulator die van buitenaf gemaakt is ongeveer 70% van de PSP Go-games goed afgespeeld.

SE Xperia Play spypic

 

SE Xperia Play spypic

 

SE Xperia Play spypic

 

De volgende kandidaat is voorlopig alleen nog bekend onder zijn codenaam Mango en moet de opvolger van de Xperia X10 mini pro worden. Op de nieuwe foto’s is voor het eerst het toetsenbord te zien, dat verdacht veel lijkt op dat van de Vivaz Pro.

Voor wat betreft de specificaties lijkt het er toch op dat het toestel een 800MHz-processor gaat krijgen. Dat gaat dan om Qualcomm’s MSM7230 Snapdragon-processor, die we onder andere kennen van de HTC Desire Z en daarin in ieder geval prima presteerde. Het scherm wordt met 3″ wat groter dan dat van zijn voorganger en in plaats van Eclair draait op de nieuwe telefoon Gingerbread.

SE Mango spypic

 

SE Mango spypic

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Dominick -

   Denk zeker dat hij duurder gaat worden dan de X10 mini pro nu is, waarschijnlijk rond het bedrag dat de X10 mini pro was toen hij net in de winkels kwam, zo'n €300 dus. En de huidige wordt tegen die tijd natuurlijk goedkoper 😉

 1. elian -

  Zou het grotere scherm op de Mini Pro betekenen dat het hele toestel minder klein wordt? Of neemt het scherm een groter deel van de voorkant in?

  1. Dominick -

   Misschien dat het scherm verhoudingsgewijs wel groter wordt dan het toestel, maar het toestel zelf zal zeker ook in formaat toenemen. Hoe veel is even afwachten….

   1. elian -

    Groter scherm heeft natuurlijk wel wat. Anderzijds is SE juist met de mini reeks nog een beetje onderscheidend door het duidelijk kleiner dan gemiddelde formaat. Maar misschien groeit de non-pro niet…

   2. Dominick -

    Vind het inderdaad ook een rare keuze, maar aan de andere kant zijn er ook maar weinig smartphones met een scherm kleiner dan 3,2" tegenwoordig, dus 3" en een beetje efficiënt ruimtegebruik kan nog steeds wel 'mini' zijn.

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters