Twee uur gratis bellen in de EU bij T-Mobile

Amsterdam – Provider T-Mobile heeft in Amsterdam haar nieuwe bundels gedeeltelijk bekend gemaakt. De nieuwe Stel Samen & Stel Bij-bundels maken het voor klanten mogelijk om gratis twee uur te bellen in de EU én gratis gebeld te worden.

T-Mobile liet in december al los dat het met nieuwe bundels ging komen. De provider heeft tijdens een persconferentie in Amsterdam haar nieuwe bundels gedeeltelijk bekend gemaakt, die volgens T-Mobile een stuk transparanter zijn dan alle andere bundels in de markt. Ook schaft T-Mobile toestel abonnementen af bij belbundels; een klant kan nog wel een gratis telefoon mee krijgen maar dient een apart abonnement af te sluiten om het toestel gratis mee te krijgen. Volgens T-Mobile is dit transparanter voor klanten omdat de klant zo weet wat er voor een toestel betaalt wordt in 12 of 24 maanden. Toestelabonnementen stoppen na 12 of 24 maanden automatisch bij T-Mobile; het toestel is dan afbetaald, aldus de provider.

De provider zal op 19 januari haar nieuwe bundels gaan bekend maken. De nieuwe abonnementen kunnen elke maand verhoogd en verlaagd worden. Daarnaast kunnen bundels ook een maand uitgezet te worden, aldus de provider. Prijzen worden later bekend gemaakt. T-Mobile zal ook een nieuwe 4G-bundel gaan bekend maken. De nieuwe 4GMAX-bundel maakt het mogelijk om te interneten met snelheden van 120Mbps.

T-Mobile zal ook vanaf 19 januari de EU-tarieven voor bellen gedeeltelijk afschaffen. Vanaf 19 januari kunnen klanten 120 minuten bellen binnen Europa. Klanten kunnen binnen de EU ook gratis gebeld worden. Daarmee is T-Mobile de eerste provider in Nederland die EU-roaming gedeeltelijk afschaft. Sms’en binnen de EU is daarnaast ook gratis vanaf 19 januari. Mobiele data zit nog niet in het pakket, maar T-Mobile hint wel op een uitbreiding van het pakket met gratis data in de EU. Nieuwe klanten na 19 januari krijgen automatisch de mogelijkheid om binnen de EU te bellen. Huidige klanten moeten overstappen naar de nieuwe abonnementen van T-Mobile die op 19 januari in gaan. Als men meer dan 120 minuten belt binnen de EU, dan zal het buiten de bundel tarief dat voor Nederland geldt in rekening gebracht gaan worden.

Directeur consumentenmarkt bij T-Mobile, Mark Klein, laat desgevraagd weten dat T-Mobile ‘harder gaat roepen’ zoals T-Mobile de VS al doet. De provider wil het komend jaar transparanter gaan worden en bundels gaan aanpassen die tegen de conventie in gaan, aldus de directeur. T-Mobile wil nog meer op service gaan zitten en haar netwerk als het beste en meest kwalitatieve netwerk neer gaan zetten.

T-Mobile bellen in de EU 2015 
T-Mobile bellen in de EU 2015 
Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters