Twee versies Samsung Galaxy Mini online verschenen

De afgelopen dagen zijn er twee verschillende toestellen opgedoken die zich als Samsung Galaxy Mini profileren. De ene lijkt meer op een Galaxy S, terwijl de andere veel weg heeft van de Galaxy Apollo.

Samsung S5830 Galaxy Mini spypic

Het eerste toestel lijkt de duurste van de twee, met als typenummer S5830. Het toestel zou Galaxy S Mini kunnen gaan heten, maar misschien kijken we hier wel gewoon naar de Galaxy 583 of iets dergelijks. De specificaties van de telefoon zijn nog grotendeels onbekend, maar het schijnt in ieder geval om een Android 2.2-toestel te gaan. Het scherm moet een resolutie van 480×320 pixels hebben en de camera zou een resolutie van vijf megapixels hebben. Dat meldt TheNextWeb.

Het kan niet lang meer duren voordat deze telefoon op de markt komt. Na de aankondiging die waarschijnlijk tijdens het Mobile World Congress zal zijn, zal hij naar verwachting redelijk snel in de winkels liggen.

Samsung S5830 Galaxy Mini spypic

 

De tweede telefoon heeft typenummer S5570, met een iets goedkoper uiterlijk en ook een iets lager nummer. Dit toestel zou de Galaxy Mini worden, maar ook dat is niet zeker. Het zou goed kunnen dat de twee toestellen zich tot elkaar verhouden als de Galaxy Apollo en de Galaxy Europa nu. Dit toestel zou een 320×240-scherm krijgen en draait net als de S5830 Froyo. Volgens de geruchten zijn de afmetingen van het toestel 110×66×12,68 mm. De credits voor het spotten van deze telefoon gaan naar SamsungHub.

Samsung S5570 Galaxy Mini leak 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
OnePlus 5 CEO

‘Gelekte renders tonen de OnePlus 5T: nieuw design’ lees verder

Huawei zet stappen om Apple voor goed in te gaan halen lees verder

Apple Store

Volgend jaar hoef je geen iPhone X meer te kopen lees verder

Dit zijn de zes verschillen tussen de Huawei Mate 10 en Mate 10 Pro lees verder

iPhone 7 Plus

5 redenen om (niet) voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 Plus

Pas maar op Apple: gelekte renders tonen onaangekondigde HTC U11 Plus lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters