Twee versies Samsung Galaxy Mini online verschenen

De afgelopen dagen zijn er twee verschillende toestellen opgedoken die zich als Samsung Galaxy Mini profileren. De ene lijkt meer op een Galaxy S, terwijl de andere veel weg heeft van de Galaxy Apollo.

Samsung S5830 Galaxy Mini spypic

Het eerste toestel lijkt de duurste van de twee, met als typenummer S5830. Het toestel zou Galaxy S Mini kunnen gaan heten, maar misschien kijken we hier wel gewoon naar de Galaxy 583 of iets dergelijks. De specificaties van de telefoon zijn nog grotendeels onbekend, maar het schijnt in ieder geval om een Android 2.2-toestel te gaan. Het scherm moet een resolutie van 480×320 pixels hebben en de camera zou een resolutie van vijf megapixels hebben. Dat meldt TheNextWeb.

Het kan niet lang meer duren voordat deze telefoon op de markt komt. Na de aankondiging die waarschijnlijk tijdens het Mobile World Congress zal zijn, zal hij naar verwachting redelijk snel in de winkels liggen.

Samsung S5830 Galaxy Mini spypic

 

De tweede telefoon heeft typenummer S5570, met een iets goedkoper uiterlijk en ook een iets lager nummer. Dit toestel zou de Galaxy Mini worden, maar ook dat is niet zeker. Het zou goed kunnen dat de twee toestellen zich tot elkaar verhouden als de Galaxy Apollo en de Galaxy Europa nu. Dit toestel zou een 320×240-scherm krijgen en draait net als de S5830 Froyo. Volgens de geruchten zijn de afmetingen van het toestel 110×66×12,68 mm. De credits voor het spotten van deze telefoon gaan naar SamsungHub.

Samsung S5570 Galaxy Mini leak 
Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters