Twee versies Samsung Galaxy Mini online verschenen

De afgelopen dagen zijn er twee verschillende toestellen opgedoken die zich als Samsung Galaxy Mini profileren. De ene lijkt meer op een Galaxy S, terwijl de andere veel weg heeft van de Galaxy Apollo.

Samsung S5830 Galaxy Mini spypic

Het eerste toestel lijkt de duurste van de twee, met als typenummer S5830. Het toestel zou Galaxy S Mini kunnen gaan heten, maar misschien kijken we hier wel gewoon naar de Galaxy 583 of iets dergelijks. De specificaties van de telefoon zijn nog grotendeels onbekend, maar het schijnt in ieder geval om een Android 2.2-toestel te gaan. Het scherm moet een resolutie van 480×320 pixels hebben en de camera zou een resolutie van vijf megapixels hebben. Dat meldt TheNextWeb.

Het kan niet lang meer duren voordat deze telefoon op de markt komt. Na de aankondiging die waarschijnlijk tijdens het Mobile World Congress zal zijn, zal hij naar verwachting redelijk snel in de winkels liggen.

Samsung S5830 Galaxy Mini spypic

 

De tweede telefoon heeft typenummer S5570, met een iets goedkoper uiterlijk en ook een iets lager nummer. Dit toestel zou de Galaxy Mini worden, maar ook dat is niet zeker. Het zou goed kunnen dat de twee toestellen zich tot elkaar verhouden als de Galaxy Apollo en de Galaxy Europa nu. Dit toestel zou een 320×240-scherm krijgen en draait net als de S5830 Froyo. Volgens de geruchten zijn de afmetingen van het toestel 110×66×12,68 mm. De credits voor het spotten van deze telefoon gaan naar SamsungHub.

Samsung S5570 Galaxy Mini leak 
OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters