Twee versies Samsung Galaxy Mini online verschenen

De afgelopen dagen zijn er twee verschillende toestellen opgedoken die zich als Samsung Galaxy Mini profileren. De ene lijkt meer op een Galaxy S, terwijl de andere veel weg heeft van de Galaxy Apollo.

Samsung S5830 Galaxy Mini spypic

Het eerste toestel lijkt de duurste van de twee, met als typenummer S5830. Het toestel zou Galaxy S Mini kunnen gaan heten, maar misschien kijken we hier wel gewoon naar de Galaxy 583 of iets dergelijks. De specificaties van de telefoon zijn nog grotendeels onbekend, maar het schijnt in ieder geval om een Android 2.2-toestel te gaan. Het scherm moet een resolutie van 480×320 pixels hebben en de camera zou een resolutie van vijf megapixels hebben. Dat meldt TheNextWeb.

Het kan niet lang meer duren voordat deze telefoon op de markt komt. Na de aankondiging die waarschijnlijk tijdens het Mobile World Congress zal zijn, zal hij naar verwachting redelijk snel in de winkels liggen.

Samsung S5830 Galaxy Mini spypic

 

De tweede telefoon heeft typenummer S5570, met een iets goedkoper uiterlijk en ook een iets lager nummer. Dit toestel zou de Galaxy Mini worden, maar ook dat is niet zeker. Het zou goed kunnen dat de twee toestellen zich tot elkaar verhouden als de Galaxy Apollo en de Galaxy Europa nu. Dit toestel zou een 320×240-scherm krijgen en draait net als de S5830 Froyo. Volgens de geruchten zijn de afmetingen van het toestel 110×66×12,68 mm. De credits voor het spotten van deze telefoon gaan naar SamsungHub.

Samsung S5570 Galaxy Mini leak 
Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

iPhone X concept

Dit is de iPhone X opvolger van onze dromen lees verder

smartphone hoofd straling

Straling van smartphones is toch niet zo slecht als gedacht lees verder

Samsung Galaxy S9 transparant

WANT: Transparante Samsung Galaxy S9 is mooier dan ooit lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters